Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 09

Chrisui Copelandui peiliu kliudyta diafragma, užpuolikas suimtas

Viename Niujorko naktinių klubų užpuoliko peiliu į pilvą sužeistas „Indiana Pacers“ krepšininkas Chrisas Copelandas vis dar gydomas intensyviosios terapijos skyriuje. Krepšininkas išplatino pranešimą, kuriame dėkoja už palaikymą, o du tame pačiame klube sulaikyti „Atlanta Hawks“ žaidėjai, Pero Antičius ir Thabo Sefolosha, paleisti į laisvę.
Chriso Copelando užpuolimo vieta
Chriso Copelando užpuolimo vieta / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Noriu padėkoti visiems už linkėjimus ir maldas. Esu labai patenkintas dėl visų palaikymo. Tikiuosi, kad pasveiksiu ir sugrįšiu stipresnis nei bet kada. Ačiū jums“, – pranešime ESPN teigė 31 metų C.Copelandas.

Krepšininkas peiliu buvo sužeistas į pilvą ir kairės rankos alkūnę. Pranešama, kad peilis kliudė vyro diafragmą. Kartu su juo buvusi 28 metų sužadėtinė Katrine Saltara taip pat buvo sužeista.

Krepšininką ir jo sužadėtinę užpuolęs vaikinas sulaikytas. Įtariamasis yra 22 metų Shezoy Bleary, kartu su juo buvusi moteris taip pat buvo sužeista peiliu į pilvą ir paguldyta į ligoninę.

ESPN praneša, kad apie 4 valandą nakties lauke prie naktinio klubo C.Copelandas ir jo sužadėtinė kalbėjosi (kita versija – ginčijosi) ir prie jų prišoko nepažįstamasis. Kilo konfliktas, įtariamasis išsitraukė peilį ir ėmė juo švaistytis.

Įtariamąjį sustabdė C.Copelando vairuotojas, sugebėjęs sulaikyti S.Bleary kol atvyko policijos pareigūnai.

Iš pradžių buvo pranešta, kad nusikaltimo vietoje buvo sulaikyti „Hawks“ krepšininkai P.Antičius ir T.Safolosha – už trukdymą policijos pareigūnams. Krepšininkai iš areštinės paleisti, jų advokatas ESPN teigė, kad byla pradėta nebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius