Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 10

Chuckas Eidsonas: norėčiau nuvykti į Vilnių ir su visais pasimatyti

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ lyderis Chuckas Eidsonas pademonstravo, kad nepamiršo buvusios komandos ir lietuvių kalbos.
Chuckas Eidonas
Chuckas Eidonas / R.Vyšniausko nuotr.
Temos: 1 Chuckas Eidsonas

Ketvirtadienį amerikietis su „Barcelona“ ekipa lankėsi Kaune ir Eurolygos „TOP16“ etape 67:58 įveikė vietos „Žalgirį“. 202 cm ūgio puolėjas buvo vienas svarbiausių krepšininkų nugalėtojų gretose – pelnė 15 taškų, pataikydamas svarbius metimus ketvirtajame kėlinyje.

„Labas! (ištarė lietuviškai, – aut. past.). Tikrai norėčiau šį vakarą nuvykti į Vilnių ir su visais pasimatyti. Šaunu sugrįžti, turiu daug prisiminimų su „Lietuvos rytu“ ir Jūsų visų pasiilgstu“, – sakė Ch.Eidsonas.

Žaidėjas pakomentavo ir savo pasirodymą.

„Prieš „Žalgirį“ teko žaisti ir praėjusiame Eurolygos sezone. Užsiminiau kauniečių puolėjui P.Jankūnui, kad jau pavargau su jais rungtyniauti“, – pokštavo 31 metų krepšininkas.

Priminsime, kad 2008-2009 m. sezone Ch.Eidsonas itin daug prisidėjo, kad „Lietuvos rytas“ triumfuotų net penkiuose turnyruose – Europos taurės varžybose, Lietuvos krepšinio lygoje, Baltijos krepšinio lygoje, Prezidentų ir LKF taurių varžybose.

VIDEO: 2012.02.09 Ch.Eidsonas perdavė linkėjimus „Lietuvos ryto" fanams

bc.lrytas.lt, video – R.Vyšniauskas, foto – http://www.litnews.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius