Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 09 21

CSKA: „Komandoje geriausiai atrodo Darjušas Lavrinovičius“

Maskvos CSKA tęsia pasiruošimą sezonui. Lietuvio Jono Kazlausko treniruojama komanda kol kas sužaidė dvi draugiškas rungtynes, kuriose žibėjo Darjušas Lavrinovičius.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius žiba CSKA gretose. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dėl Achilo skausmų į galutinį Lietuvos rinktinės dvyliktuką Europos čempionate nepatekęs aukštaūgis kiekviename mače vidutiniškai rinko po 21,5 taško.

„Pasiruošimas vyksta pagal planą. Jeigu kalbėti apie žaidėjus, geriausiai šiuo metu atrodo Darjušas Lavrinovičius. Tai nėra keista – jis yra geros sportinės formos po treniruočių stovyklos su Lietuvos rinktine“, – sakė CSKA klubo prezidentas Andrejus Vatutinas, rašo cskabasket.com.

CSKA pasiruošimo etape kartą sužaidė lygiosiomis 73:73 su Rygos VEF (Latvija) ir 67:63 nugalėjo Vilniaus „Lietuvos rytą“ (Lietuva).

„Išvadas daryti dar anksti. Pagal sudėtį CSKA atrodo labai pajėgi, tačiau krepšinį žaidžia ne vardai ir pavardės. Dar reikia mėnesio ar dviejų, kad komanda susižaistų, tačiau šiuo metu progresą vertinu normaliai“, – pridūrė A.Vatutinas.

Kitas išbandymas CSKA laukia šį savaitgalį – rugsėjo 24–25 dienomis vyksiantis tradicinis Aleksandro Gomelskio taurės turnyras.

Jame rungtyniaus Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“. Būtent su „Žalgirio“ klubu CSKA ir žais pirmąsias pusfinalio rungtynes.

Kitame A.Gomelskio pusfinalio mače susikaus Eurolygos bei Graikijos čempionė Atėnų „Panathinaikos“ ir stipriausia Turkijos ekipa Stambulo „Fenerbahce“.

A.Gomelskio taurės dalyvės pasidalins solidų prizinį fondą – 50 tūkst. eurų (už pirmą vietą – 20, už antrą – 15, už trečią – 10, o už ketvirtą – 5 tūkst. eurų).

Tiesa, komandos dar neparodys viso savo potencialo. Jos versis be Europos krepšinio čempionate Lietuvoje rungtyniavusių žaidėjų. „Žalgiris“ pailsėti leido Robertui Javtokui, Mantui Kalniečiui, Pauliui Jankūnui ir Tomui Delininkaičiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius