-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 16

D.Blattas palieka Rusijos krepšinio rinktinę ir persėda į J.Kazlausko kėdę

Rusijos rinktinės vyriausiasis treneris Davidas Blattas artimiausiomis dienomis pasitrauks iš savo posto ir dar iki šios savaitės pabaigos pradės vadovauti Graikijos rinktinei, kurią iki šiol treniravo lietuvis Jonas Kazlauskas.
Graikus aršiai kritikavęs D.Blattas tikriausiai taps naujuoju jų treneriu
Davidas Blattas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Kazlausko ir graikų sutartis baigėsi po pasaulio krepšinio čempionato Turkijoje ir nebuvo pratęsta.

Treneris iš Izraelio, kuris taip pat turi JAV pilietybę, jau susitarė dėl visų kontrakto sąlygų su Graikijos krepšinio federacija, antradienį pranešė sovsport.ru, remdamasis federacijai artimais šaltiniais.

Graikijos krepšinio federacija D.Blattui kelia užduotį pasiekti su rinktine Europos krepšinio čempionato, kitais metais vyksiančio Lietuvoje, finalą.

D.Blattas apie norą palikti Rusijos rinktinę paskelbė per čempionatą Turkijoje. Tačiau pasibaigus pirmenybėms treneris nusprendė dar padelsti ir pamąstyti. Pastaruoju metu buvo laukiama, kad  savo sprendimą jis pareikš po Rusijos krepšinio federacijos Vykdomojo komiteto posėdžio lapkričio 12 dieną, tačiau D.Blattas savo planų ir tada neatskleidė.

D.Blattas Rusijos rinktinei vadovavo nuo 2006 metų. 2007-aisiais jo vadovaujama rinktinė iškovojo Europos čempionės titulą, tačiau vėliau nieko ypatinga nebepasiekė. 2008 metų olimpiadoje Pekine rusai iškrito iš kovos jau po varžybų grupėje, o 2009 metų Europos ir šių metų pasaulio čempionatuose nesugebėjo įveikti ketvirtfinalio barjero.

Per pastarąjį Rusijos krepšinio federacijos Vykdomojo komiteto posėdį Rusijos pasirodymas pasaulio čempionate Turkijoje buvo įvertintas patenkinamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius