-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 07 10

Dalios Grybauskaitės sveikinimas krepšininkams: „Jūs parodėte, kokį šaunų jaunimą augina Lietuva“

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino pasaulio jaunimo (iki 19 metų) krepšinio čempionate Latvijoje aukso medalius iškovojusią Lietuvos krepšinio rinktinę.
Apdovanojimai Prezidentūroje
Dalia Grybauskaitė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Mieli čempionai, Jūs dovanojote šventę visai Lietuvai. Tapote pasaulio jaunimo čempionais. Šios pergalės viltingai laukė visa Lietuva. Jūsų žaidimas – pavyzdys mums visiems, kas yra komandinis darbas. Kai lyderiai dirba komandai, o komanda – lyderiams, visi drauge tampame jėga, galinčia pasiekti aukščiausius rezultatus.

Jūs – stipriausi pasaulyje. Visa Lietuva tikėjo Jumis, ir Jūs su kaupu pateisinote mūsų lūkesčius. Ši diena, kai tapote pasaulio čempionais, bus AUKSO raidėmis įrašyta ne tik Jūsų biografijoje, bet ir Lietuvos sporto istorijoje. Jūs parodėte, kokį šaunų jaunimą augina Lietuva, kad net varžovų treneriai teigia – lietuviai gimsta su krepšinio kamuoliu.

Noriu padėkoti ir Jūsų treneriams bei tėvams, visiems Lietuvos krepšinio specialistams, sporto aistruoliams, visai Lietuvos krepšinio mokyklai.

Jūs įkopėte į viršūnę, tačiau esate dar labai jauni. Jūsų laukia dar aukštesnės viršukalnės. Linkiu ir toliau taip pat kryptingai dirbti, kad Lietuva būtų vadinama ne tik krepšinio, bet ir krepšinio čempionų šalimi. Ačiū Jums, Lietuvos didžiavyriai“, – rašoma valstybės vadovės sveikinime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius