Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 27

Dar vienas fantastiškas Renaldo Seibučio pasirodymas Turkijos krepšinio čempionate

Renaldas Seibutis vėl buvo neįkandamas varžovų gynybai, o jo ir Vido Ginevičiaus atstovaujama Edirnės „Olin“ ekipa pasiekė svarbią pergalę, išvykoje rezultatu 93:83 nugalėjusi Stambulo „Bešiktaš“ klubą.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

R.Seibutis nugalėtojų gretose vėl buvo rezultatyviausias. 25 metų lietuvis per 38 minutes surinko net 27 taškus (5/11 dvit., 1/3 trit., 14/14 baud.) ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Vos 6 minutes žaidęs V.Ginevičius pridėjo 5 taškus. „Olin“ gretose taip pat pasižymėjo Fikretas Akinas (20 tšk.) ir Predragas Samardjiskis (16 tšk., 13 atk. kam.).

„Bešiktaš“ ekipoje išsiskyrė Michalas Ignerskis (25 tšk.), Serkanas Erdoganas (12 tšk.) ir Mire Chatmanas (11 tšk.).

Po šios pergalės „Olin“ (14 perg. ir 9 pral.) išliko septintoje Turkijos čempionato turnyrinės lentelės vietoje, tačiau priartėjo prie laipteliu aukščiau žengiančio „Bešiktaš“ (15 ir 8).

Dar viena „Fenerbahce“ pergalė

Pergalę 23-iame Turkijos čempionato ture pasiekė ir lyderė Stambulo „Fenerbahce“ (20 ir 3) su dviem lietuviais – Šarūnu Jasikevičiumi ir Darjušu Lavrinovičiumi. „Fenerbahce“ namuose 97:83 pranoko Antalijos „Buyuksehir“ (12 ir 11) klubą.

Š.Jasikevičius per 20 minučių pelnė 6 taškus (0/2 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai) ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Darjušas Lavrinovičius buvo registruotas mačui, tačiau liko ant atsarginių žaidėjų suolo.

Nugalėtojams daugiausia taškų pelnė Emiras Preldzičius (28 tšk.), o pralaimėjusių gretose išsiskyrė Gerrodas Hendersonas (28 tšk.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius