Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 18

Darius Songaila apie kramtomą gumą, įsimintiniausias rungtynes ir karjerą NBA

Ilgametis NBA žaidėjas Darius Songaila džiaugiasi galimybe rungtyniauti gimtinėje. Atsakydamas į „Lietuvos ryto“ gerbėjų klausimus puolėjas išskyrė atmosferą Vilniaus ekipoje.
Darius Songaila ir Steponas Babrauskas
Darius Songaila ir Steponas Babrauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kalbant apie Europos klubus, šie metai man yra arčiausiai širdies. Žaidžiu Lietuvoje, komandos draugai lietuviai, bendravimas yra tikrai kitoks nei užsienio komandose“, – sakė D.Songaila.

Europos čempionas ir olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojas pasakojo apie karjeros laikotarpį NBA, įsimintiniausias rungtynes, mėgstamiausią laisvalaikio praleidimo vietą Vilniuje.

„Labiausiai į atmintį įstrigo triumfas Europos čempionate, taip pat ir Atėnų olimpiada, kai pusfinalio rungtynėse, deja, nusileidome Italijos rinktinei. Įsiminė ir pirmosios rungtynės NBA lygoje“, – kalbėjo D.Songaila.

Kaip ir visada, ekipos fanai socialiniame tinkle uždavė šmaikščių klausimų.

„Kaip padėti pasikviesti į pasimatymą E.Watson? Ko gero, jam reikės bandyti tartis su aktorės agentu, kurį gali surasti „Facebook“ tinkle“, – šypsodamas patarė vienas rezultatyviausių „Lietuvos ryto“ klubo žaidėjų.

„Karjeros pradžioje kramtoma guma padėjo susikoncentruoti rungtynėms ir nusiraminti, nuo bėgiojimo neišdžiūdavo burna. Kol tai tapo įpročiu“.

Geriausiais klausimais krepšininkas išrinko: „Ar teko lankytis bažnyčioje, kai gyvenai Sakramente?“ (Eima Junevičius) ir „Ar norėtum Marijampolės klube baigti savo karjerą?“ (Justinas Langvinis). Nugalėtojams atiteks po du bilietus į LKL rungtynes prieš Prienų „TonyBet“.

VIDEO: Darius Songaila

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius