-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 15

Darius Songaila: „Darysiu viską, ko reikės komandai“

Sutartį su Valjadolido „Blancos de Rueda“ komanda pasirašęs Darius Songaila šiandien buvo pristatytas Ispanijos klubo aistruoliams. Lietuvis tikino, jog darys viską, jog kol kas paskutinę pirmenybių vietą užimanti ekipa pakiltų iš dugno.
Darius Songaila
Darius Songaila / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Džiaugiuosi būdamas čia ir atiduosiu visas jėgas, jog komanda išsaugotų vietą pirmoje Ispanijos lygoje. Priėmiau Valjadolido klubo pasiūlymą dėl dviejų priežasčių. Visų pirma – komanda žaidžia stiprioje “Endesa„ lygoje, visų antra – ekipai  reikėjo mano pagalbos. Stengsiuosi daryti viską, jog “Blancos de Rueda„ pasiektų savo tikslus“, – tikino 34 metų 205 cm ūgio puolėjas.

D.Songaila neketina naujoje komandoje iš karto imtis lyderio vaidmens – lietuvis puikiai supranta, jog didžiąją dalį taškų rinks klubo senbuviai.

„Šioje komandoje yra daug patyrusių vyrukų. Aš pats mėginsiu padaryti šį klubą geresniu ir laimėti kuo daugiau rungtynių. Darysiu viską, ko tik reikės ekipai“, – kalbėjo krepšininkas.

Ispanijos žurnalistų paprašytas įvardinti savo stipriąsias puses, lietuvis paminėjo savo universalumą ir tai, jog nevengia juodo darbo. „Esu universalus ir gerai moku žaisti puolime du prieš du. Taip pat nevengiu sunkaus darbo ir grumtynių prie krepšio, be to esu patyręs žaidėjas“, – savo plius vardino atletas.

D.Songaila šį sezoną atstovaudamas Stambulo „Galatasaray“ Eurolygoje per 16 minučių rinkdavo 6,5 taško (49,4 proc. dvit., 76,9 proc. baudų), atkovodavo 2,8 kamuolio ir atlikdavo 0,4 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius