Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 25

DeJuanas Collinsas dar metams lieka „Žalgiryje“, Aleksandras Čapinas palieka Kauną

DeJuanas Collinsas lieka Kauno „Žalgiryje“. Krepšininkas su Lietuvos čempionų klubu pasirašė naują vienerių metų sutartį, skelbia „Kauno diena“.
DeJuanas Collinsas
DeJuanas Collinsas / A.Koroliovo/15min.lt nuotr.

D.Collinsui – 34-eri metai, tačiau tai „Žalgirio“ vadovų neišgąsdino. Amerikiečiui komandoje kitą sezoną numatomas antro įžaidėjo vaidmuo. Amžius tikrai solidus, tačiau D.Collinso fizinė būklė yra labai gera.„Amžius tikrai solidus, tačiau D.Collinso fizinė būklė yra labai gera. Planuojame, jog ateinantį sezoną pagrindinis mūsų komandos įžaidėjas bus Mantas Kalnietis. DeJuanui turėtų tekti antrojo įžaidėjo vaidmuo. Esame įsitikinę, kad su šia užduotimi jis yra pajėgus susidoroti“, – „Kauno dienai“ sakė klubo generalinis direktorius Pauliaus Motiejūnas, pridūręs, kad derybos nebuvo sunkios, mat amerikietis sąlygomis Kaune yra patenkintas.

Kauno komandos marškinėlius D.Collinsas vilkės jau ketvirtąjį sezoną. Pirmąsyk DC pravardę turintis įžaidėjas į Kauną atvyko 2006–2007 metų sezone, kai persikėlė iš Vokietijos Bambergo „Brose Baskets“ klubo. Po įspūdingai sužaisto 2008-ųjų metų sezono D.Collinsas išvyko į Rusiją, kur atstovavo Rostovo „Lokomotiv“ ekipai. Vėliau trumpai rungtyniavo Sevilijos „Cajasol“ (Ispanija), žaidė graikų Kavalos „Panorama“ klube. Į Kauną amerikietis sugrįžo prieš šio sezono pradžią.

D.Collinsas jau yra tapęs savotišku „Žalgirio“ pergalių garantu. Kai šis amerikietis atstovavo komandai, ji nepralaimėjo nei vieno LKL finalo.  Savo kolekcijoje veteranas turi tris LKL čempionų žiedus, iškovotus 2007, 2008 ir 2011 metais.

Kontraktą „+1“ turėjo kitas komandos įžaidėjas slovėnas Aleksandras Čapinas. Tai reiškia, kad galutinis žodis dėl kitų metų sutarties priklausė komandos vadovams. Vis dėlto sutartis su šiuo krepšininku nebus pratęsta, o šansas pasireikšti bus skirtas kuriam nors jaunam klubo žaidėjui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius