Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 11 06

Derybose dėl lokauto pabaigos – ultimatumas NBA žaidėjams

Po įvykusių dar vienų derybų dėl naujos kolektyvinės sutarties – ženklus pasistūmėjimas į priekį. Aštuonias valandas trukęs susitikimas davė vaisių – lokautas gali baigtis kitą savaitę.
NBA žvaigždės priverstos laukti, kada baigsis lokautas
NBA žvaigždės priverstos laukti, kada baigsis lokautas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komisaras Davidas Sternas pasakojo, kad nauja kolektyvinė sutartis yra paruošta. Tereikia, jog ją pasirašytų žaidėjų asociacijos atstovai.

„Norime, jog žaidėjai turėtų pakankamai laiko apsvarstyti mūsų pasiūlymą. Tikimės, kad jie jį priims ir lokautas galiausiai baigsis“, – teigė D.Sternas.

Žiniasklaidos šaltiniai praneša, jog D.Sternas žaidėjams iškėlė ultimatumą. Jeigu šie iki trečiadienio nesutinka padėti savo parašų po sutartimi, kitame pasiūlyme jiems vietoje norėto 51 procento visų lygos pajamų, atitektų tik 47.

„Esu pavargęs, – atsakė D.Sternas, paklaustas, ar iš tikrųjų pateikė ultimatumą. – Pateikėme pasiūlymą, tikimės, kad jį priims. Daugiau neturiu ko komentuoti. Norime išsaugoti sezoną, norime, kad krepšininkai galėtų žaisti“.

Dar vienas susitikimas, po kurio gali baigtis lokautas įvyks trečiadienį (11.09).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius