Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 22

Detroito „Pistons“ netrukus turės naują šeimininką

NBA lyga – ne tik aukščiausio lygo krepšinis, bet ir milžiniška verslo imperija. Todėl nieko stebėtino, kad komandos keičia savininkus. Atrodo, kad jau artimiausiu metu bus patvirtintas Detroito „Pistons“ pardavimo faktas.
D.Sternas
D.Sternas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Detroit Pistons

NBA komisaras Davidas Sternas pranešė, kad lapkričio mėnesį tikrai turėtų būti baigtas sandoris dėl „Pistons“ pardavimo. Realiausiu pretendentu įsigyti šią NBA ekipą vadinamas 81 metų verslininkas Mike'as Ilitch'us. Jeigu taškai būtų sudėlioti, net trys elitinės Detroito komandos atsidurtų tose pačiose rankose: dabar Ilitch'ui priklauso NHL lygoje žaidžianti „Red Wings“ ir beisbolo „Tigers“ ekipa. „Derybos vyksta sėkmingai ir artimiausiu metu turėtų baigtis. Nematau jokių kliūčių: juk ir pardavėjas, ir pirkėjas nori kuo greičiau baigti sandorį“, – teigė NBA komisaras.

Ikisezoninėse rungtynėse Detroito klubas yra iškovojęs 3 pergales ir patyręs 4 pralaimėjimus. Ateinančią naktį Lietuvos laiku „Pistons“ žais su Memfio „Grizzlies“.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius