-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 25

Donatas Motiejūnas grįžta į NBA

Talentingam lietuviui ilgai užsibūti dukterinėje NBA lygoje nereikėjo. Donatas Motiejūnas grąžinamas į „Houston Rockets“ ekipą.
Donatas Motiejūnas NBDL lygoje ilgai neužsibuvo
Donatas Motiejūnas NBDL lygoje ilgai neužsibuvo / asseco.prokom.pl nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Sužaidęs vos dvejas rungtynes NBDL D.Motiejūnas įtikino klubo vadovus, kad jam ne vieta žemesnėje lygoje. „Houston Chronicle“ laikraščio žurnalistas Jonathanas Feigenas socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad sekmadienį „Rockets“ ekipa priėmė sprendimą įtraukti lietuvį į savo komandos sudėtį.

Penktadienį ir šeštadienį D.Motiejūnas vilkėjo „Rio Grande Valley Vipers“ ekipos marškinėlius ir buvo tikra susitikimų žvaigždė. Per du mačus jis pelnė 48 taškus ir atkovojo 19 kamuolių.

Šį sezoną NBA aukštaūgis sužaidė tik vienerias rungtynes. D.Motiejūnui treneriai leido pasirodyti šeštame mače su „Detroit Pistons“ atstovais ir jis per 5 minutes pelnė 3 taškus.

22 metų 213 cm ūgio lietuvis prieš oficialaus sezono pradžią NBA žaidė solidžiai – per šešerias rungtynes vidutiniškai aikštėje praleido po 18,8 minutės, pelnė po 9,8 taško, atkovojo po 4,3 kamuolio ir rinko po 9,3 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius