Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 13

Donatas Motiejūnas įvykdė pažadą – padovanojo sirgaliui marškinėlius

Viena didžiausių Lietuvos krepšinio žvaigždžių, „Houston Rockets“ rungtyniaujantis Donatas Motiejūnas įvykdė sirgaliui duotą pažadą. Vaizdo klipų kūrėjas Giedrius Šiškovas, žinomas pseudonimu „Gidranity“, gavo pažadėtus marškinėlius su krepšininko autografu.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Kilo mintis sumontuoti apie geriausią savo sezoną žaidžiantį Donatą Motiejūną. Malonu buvo matyti  savo paties sukurtą vaizdo klipą sparčiai plintantį naujienų portaluose, tačiau dar didesnė staigmena – paties klipo herojaus D.Motiejūno emocinga žinutė jo socialiniame tinkle „Facebook“, – pasakojo G.Šiškovas.

D.Motiejūnas, pamatęs puikų kūrėjo vaizdo klipą apie žaidimą NBA lygoje, pažadėjo autoriui atsiųsti marškinėlius su autografu. Pažadas buvo įvykdytas ir marškinėliai jau yra G.Šiškovo rankose.

VIDEO: Donatas Motiejūnas

Vaizdo klipų kūrimo vaikinas užsiima jau aštuonerius metus, tačiau tokio įvertinimo sako sulaukęs pirmą kartą.

„Visada žaviuosi Donato atkaklumu ir darbu. Be galo nuliūdino žinia, jog dėl traumos jis šį sezoną neberungtyniaus ir nepamatysime jo svarbiausiose NBA kovose. Tačiau tikiu Donatu, tikiu jo entuziazmu, tikiu jo noru sugrįžt dar stipresniu. Laikykis, D-Mo!“, – D.Motiejūnui linkėjimus siuntė G.Šiškovas.

Asmeninė nuotr./Giedrius Šiškovas su Donato Motiejūno marškinėliais
Asmeninė nuotr./Giedrius Šiškovas su Donato Motiejūno marškinėliais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius