-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

Donatas Motiejūnas mokė vaikus krepšinio paslapčių ir atskleidė, kad Pasaulio čempionate palaiko Vokietiją

Iš už Atlanto ne per seniausiai grįžęs, NBA rungtyniaujantis Donatas Motiejūnas, šiuo metu intensyviai dirba su Sabonio krepšinio centro kineziterapeutu Petru Mikučioniu. Krepšininkas individualiai ruošiasi prasidėsiančiai Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treniruočių stovyklai, tačiau surado laiko susitikti ir su jaunaisiais krepšininkais.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Sabonio krepšinio centre vykstančioje įgūdžių stovykloje, šiuo metu treniruojasi apie 30 jaunųjų krepšininkų ir krepšininkių, kurie padedami centro trenerių Aurimo Jasilionio ir Andriaus Vaicekausko tobulina metimo įgūdžius ir gerina šuolį.

Trumpame susitikime „Houston Rockets“ žaidėjas pasisvekino su vaikais, pasikalbėjo apie krepšinį, NBA ir, žinoma, futbolą. Stovyklos dalyviams pavyko sužinoti, kad D-MO dabar Brazilijoje vykstančiame Pasaulio futbolo čempionate palaiko Vokietijos rinktinę. 

Iki prasidėsiančios Lietuvos rinktinės pasiruošimo stovyklos D. Motiejūnas dar kartą susitiks su jaunaisiais krepšininkais savo vardo organizuojamoje talentų stovykloje, kuri prasidės birželio 23 d. Sabonio krepšinio centre.

Nusifotografavęs kartu su visais vaikais, Donatas Motiejūnas pažadėjo jiems, jog dar susimatysime, ir palinkėjo daug dirbti, labai norėti ir stengtis kuo daugiau laiko praleisti su krepšinio kamuoliu, nes tik taip galima tapti geresniu krepšininku.

Sabonio krepšinio centro įgūdžių stovyklos vyks iki birželio 29 d. Kitą savaitę dalyviai tobulins metimo bei kamuolio varymo ir perdavimo įgūdžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius