Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 04

Donatas Motiejūnas: pradedu prisitaikyti prie žaidimo, nors iš pradžių skaudėjo visą kūną

Donatas Motiejūnas įsilieja į svarbiausių „Houston Rockets“ žaidėjų gretas. Trejas rungtynes iš eilės lietuvis pradėjo starto penkete ir neslėpė, kad jo kūnas nebuvo prisitaikęs prie tokio fizinio krūvio.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Sekmadienio naktį D.Motiejūnas rungtyniavo net 30 minučių – tiek daug laiko ant parketo jis dar nebuvo praleidęs. Be to, visą ketvirtą kėlinį aukštaūgis sėdėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio ir stebėjo kaip jo komandos draugai triuškina „Dalas Mavericks“ klubą. 

„Pirmieji du mačai buvo labai sunkūs. Ir toliau daug laiko praleisiu treniruoklių salėje, kad sustiprėtų raumenys. Pradedu prisitaikyti prie žaidimo, nors iš pradžių skaudėjo visą kūną. Treniruotės, tai ne žaidimas. Čia – skirtingas greitis, skirtingas intensyvumas, skirtingas raumenų darbas. Nors skausmus dar jaučiu, bet esu patenkintas, kad įgaunu sportinę formą“, – kalbėjo D.Motiejūnas.

Komplimentų talentingam lietuviui negailėjo Rickas Carlisle'as, Dalaso „Mavericks“ ekipos vyriausiasis treneris. Prieš kelis mėnesius jis stebėjo D.Motiejūno žaidimą NBDL lygoje. „Mačiau jį per “Texas Legends„ ir “Vipers„ rungtynes. Dabar jis dar stipresnis. Šis vaikinas labai talentingas, universalus, puikiai sudėtas. Be to, jis labai energingas“, – teigė R.Carlisle'as.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius