Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 27

Dovana krepšinio sirgaliams: palaikyk Lietuvos moterų rinktinę Europos čempionato ketvirtfinalyje už simbolinę kainą!

Lietuvos krepšinio federacija aistruoliams dovanoja unikalią galimybę nuvykti į Lenkijoje vykstantį Europos moterų krepšinio čempionatą ir palaikyti Lietuvos rinktinę per itin svarbias ketvirtfinalio rungtynes. Kelionė į Lodzę ir atgal bei bilietai į ketvirtfinalio mačą aistruoliams kainuos vos 30 litų!
Lietuvos moterų krepšinio rinktinė
Lietuvos moterų krepšinio rinktinė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Lietuvos rinktinė Europos čempionate rungtyniauja fantastiškai. Merginos ir treneriai darbais įrodė, kad svajonė vėl tapti Senojo žemyno čempionėmis ir pirmą kartą moterų krepšinio istorijoje iškovoti kelialapį į olimpines žaidynes yra tikrai įgyvendinama. Ketvirtfinalis šioje misijoje bus ypač svarbus, nes peržengus šį barjerą būtų užsitikrinta vieta papildomame olimpiniame atrankos turnyre, o Europos čempionato medaliai taptų ranka pasiekiami. Komandai per šias ypatingos svarbos rungtynes reikės kuo didesnio palaikymo, todėl nusprendėme užsakyti 3 autobusus ir visus pageidaujančius nuvežti į Lodzę už simbolinę kainą“, — sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Lietuvos rinktinė šiandien Lenkijoje užbaigs Europos čempionato antrojo etapo kovas. Po šio vakaro rungtynių su Čekija paaiškės, ar ketvirtfinalio mačą mūsiškės žais trečiadienį (birželio 29 diena) 19 val. su Kroatija, ar ketvirtadienį (birželio 30 diena) 19 val. su Prancūzija.

Autobusai su aistruoliais Lietuvos rinktinės ketvirtfinalio mačo dieną Lodzės link pajudės 7 val. iš Kauno pilies autobusų aikštelės.

Visus, norinčius pasinaudoti unikalia galimybe palaikyti Lietuvos rinktinę Lodzės arenoje, kviečiame registruotis telefonais 8-686-29282, 8-612-22272, dėl papildomos informacijos galima kreiptis el. pašto adresu edita@saitas.lt. Taip pat galima tiesiog užsukti į turizmo agentūros „Saitas“ biurą Kaune (K. Donelaičio g. 26-1).

Jei Lietuvos rinktinė Europos čempionato ketvirtfinalio rungtynes žais birželio 29 dieną, registracija kelionei bus vykdoma iki birželio 28 dienos 18 valandos. Jei mūsų ekipos ketvirtfinalio mačas vyks birželio 30-ąją, registracija bus pratęsta iki birželio 29 dienos 14 valandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius