-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 06

Dovydas Redikas: „Pakalbėjome su Ernestu Ežerskiu ir vienas kito atsiprašėme“

Dovydui Redikui rungtynės tarp Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Utenos „Juventus“ buvo išskirtinės. Gynėjas, vilkėdamas pasvaliečių marškinėlius, sužaidė pirmas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), jo varžovai buvo ekipa, su kurios nariais sezono pradžioje buvo įsivėlęs į muštynes. Be to, Pasvalio ekipa pasiekė rekordinę sezono pergalę, o D.Redikas pelnė pirmuosius taškus šiame sezone.
Dovydas Redikas
Dovydas Redikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Buvo geros rungtynės. Labai gerai gynėmės, visi buvome susikaupę. Nors persvara galutinė labai didelė, tačiau nebuvo labai lengva. Treneris akcentavo labai kibią gynybą, tad jėgų atidavėme tikrai daug“, – po pergalingų rungtynių, kuriose pelnė 19 taškų, kalbėjo pats D.Redikas.

Krepšininkas savo pasirodymo per daug nesureikšmino, pripažinęs, kad daugelio dalykų naujame klube kol kas dar nespėjo.

„Į kolektyvą dar normaliai neįsiliejau – yra niuansų, kurių kol kas nesuprantu. Ir pats stengiuosi pajusti žaidimą, nes mano forma nėra optimali. Aišku, po truputį įsivažiuoju, jaučiu trenerio pasitikėjimą ir stengiuosi daryti tai, ko jis iš manęs prašo“, – kalbėjo D.Redikas, per daug nesureikšmindamas susitikimo su „Juventus“ nariais Simonu Kymantu ir Ernestu Ežerskiu.

„Prieš rungtynes su Ernestu Ežerskiu pakalbėjom, kad viskas, kas buvo – tas buvo, atsiprašėme vienas kito ir viskas. Nei jis kažką laiko prieš mane, nei aš prieš jį“, – sakė D.Redikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius