Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 11

Emocijų nesuvaldęs Linas Kleiza buvo nubaustas – sėdės ant suolo ir mokės baudą

Į Stambulo „Fenerbahce“ komandą bandantis įsilieti Linas Kleiza nesuvaldė emocijų ir tai gali pakenkti visai komandai. Turkijos prezidento taurės turnyro finale, kuriame susitiko dvi Stambulo ekipos, lietuvis atvirai reiškė nepasitenkinimą rungtynių teisėjais. To rezultatas – dviejų rungtynių diskvalifikacija ir 5 tūkst. eurų bauda.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Po rungtynių tarp Stambulo „Fenerbahce“ ir Stambulo „Galatasaray“ rungtynių, kurias laimėjo Lino Kleizos komanda, mačo arbitras pranešė, kad lietuvis nepagarbiai jį įžeidė. 

Į šiuos kaltinimus sureagavo drausmės komisija, kuri Linui Kleizui paskyrė dviejų rungtynių diskvalifikaciją ir liepė sumokėti apie 5 tūkst. euruų siekiančią baudą.

Prezidento taurės mače Željko Obradovičiaus auklėtiniai po dramatiškos kovos rezultatu 64:62 (16:19, 17:18, 11:11, 20:14) įveikė Stambulo „Galatasaray“ krepšininkus ir iškovojo pirmąjį trofėjų šiame sezone.

Krepšininkas iš Lietuvos buvo vienas rezultatyviausių savo komandoje – per 34 aikštelėje praleistas minutes surinko 11 taškų (3/6 dvit., 1/4 trit., 2/2 baud.) ir atkovojo 6 atšokusius kamuolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius