Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 16

Europos klubai pradeda Macijausko medžioklę

Kol bylą su graikų Pirėjo „Olympiacos“ klubu dėl 4,4 mln. eurų pralaimėjęs Arvydas Macijauskas mėgina atsigauti nuo šoko, Lietuvos, Ispanijos, Graikijos ir Lenkijos klubai jau pradėjo domėtis Kalašnikovu pravardžiuojamu snaiperiu.
Projekto „Šok su manimi“ akimirka
A.Macijauskas savaitgalį su drauge ir seserimi lankėsi televizijos projekto „Šok su manimi“ studijoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip dienraščiui „Lietuvos rytas“ teigė Lietuvos čempionų treneris Rimas Kurtinaitis, jo pokalbis su A.Macijausku kol kas nedavė jokio apčiuopiamo rezultato. Vilniaus ekipos strategas tikino, kad krepšininkas kol kas dar sukrėstas, bet žadėjo pats paskambinti ir pasakyti, ar nori žaisti „Lietuvos ryto“ komandoje.

R.Kurtinaitis įsitikinęs, kad buvęs vienas geriausių Europos snaiperių gali per mėnesį atgauti sportinę formą, tačiau daugiau nei metus nežaidęs krepšinio A.Macijauskas dar anksčiau užsiminė, jog gerą fizinę formą pasiektų tik per 3–4 mėnesius darbo.

Kaip dienraščiui užsiminė R.Kurtinaitis, A.Macijauską savo komandoje norėtų matyti Ispanijos, Graikijos komandos, taip pat Tomo Pačėso treniruojama Gdynės „Prokom“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius