-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 26

Europos krepšinio čempionato finalo rungtynių tarp Prancūzijos ir Lietuvos teisėjas Juanas Carlosas Arteaga: „Mane bandė papirkti“

Vienas geriausių Ispanijos krepšinio teisėjų Juanas Carlosas Arteaga dienraščiui „Marca“ prasitarė, kad prieš 2013 metų Europos krepšinio čempionato finalą kažkas jį bandė papirkti.
Juanas Carlosas Arteaga
Juanas Carlosas Arteaga / juegosyolimpicos.com nuotr.

„Prieš finalą su manimi buvo susisiekta, kažkas bandė mane papirkti. Žinoma, aš atsisakiau pasiūlymo, tačiau žinau, kad ne visi arbitrai pasielgia taip pat“, – „Marca“ sakė J.C.Arteaga.

Ispanas yra teisėjavęs dviem Eurolygos finalams – 2002 metų dvikovai tarp Atėnų „Panathinaikos“ ir Bolonijos „Kinder“ bei 2009 metų finalui tarp „Panathinaikos“ ir Maskvos CSKA.

„Sakoma, kad kiekvienas turi savo kainą, tačiau visada yra ir etika. Tą naktį prieš rungtynes man buvo labai sunku užmigti, tai tikrai nėra dalykas, prie kurio esame pripratę“, – kalbėjo arbitras.

„Eurobasket 2013“ finalas tarp Lietuvos ir Prancūzijos ispanui buvo pirmasis Europos čempionatuose. Jame prancūzai įveikė lietuvius 80:66.

Šiame finale J.C.Arteaga dirbo kartu su italu Luigi Lamonica ir serbu Ilija Beloševičiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius