-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 09

Europos vyrų krepšinio čempionatą rengiantiems miestams – specialus seminaras

Ketvirtadienį sostinėje viešbutyje „Best Western Vilnius“ buvo surengtas seminaras miestų, kuriuose kitais metais vyks Europos vyrų krepšinio čempionato varžybos, organizacinių komitetų atstovams. Jo dalyviai išklausė pagrindinio pirmenybių organizacinio komiteto narių pranešimus, patarimus ir tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) reikalavimus rengiant tokio masto varžybas, praneša Lietuvos krepšinio federacija.
2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatas Lietuvoje sutrauks ir būrius specialistų
2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatas Lietuvoje sutrauks ir būrius specialistų / Organizatorių nuotr.

„Tokio masto varžybos Lietuvoje vyks pirmą kartą, todėl jas organizuojant nepaprastai svarbu, kad kiekviena grandis veiktų sklandžiai, glaudžiai bendradarbiaudama su kitomis“, – seminaro dalyviams sakė Europos vyrų krepšinio čempionato 2011 metais („EuroBasket 2011”) organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas.

Šešių Lietuvos miestų: Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos, Panevėžio ir Alytaus atstovai buvo supažindinti su griežtais „FIBA Europe“ reikalavimais informacinių technologijų, reklamos, rinkodaros, logistikos, renginių organizavimo ir saugumo srityse. Trumpai šiuos reikalavimus pristatė ir komentavo „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto nariai, atsakingi už specifines savo veiklos sritis. Taip pat buvo apžvelgti jau nuveikti darbai.

Seminaro dalyviai, išklausę bendruosius reikalavimus ir jų komentarus, toliau diskutavo mažesnėmis grupėmis, suskirstyti pagal organizacinio darbo specifiką.

„Europos krepšinio čempionato organizavimą sudaro daugybė dalių ir sričių, tačiau jos tarpusavyje yra labai susijusios, nuo kiekvienos jų priklauso ir bendra renginio sėkmė. Mes norime, kad ateinančių metų pirmenybės taptų vienomis geriausiai organizuotų varžybų per visą Europos krepšinio čempionatų istoriją. Nepaisant to, kad darome tai pirmąkart, manau, kad turime tam visas galimybes. Juolab, kad pernai labai sėkmingai surengėme Europos jaunučių vaikinų pirmenybes Kaune, o netrukus Vilniuje prasidės „Omnitel“ Europos jaunių vaikinų (iki 18 metų) čempionatas. Tai bus generalinė repeticija prieš didįjį kitų metų renginį“, – sakė M.Špokas.

Ketvirtadienį Vilniuje vykusio seminaro dalyviams Europos aštuoniolikmečių čempionato metu (liepos 22—rugpjūčio 1 d.) bus sudaryta galimybė praktiškai susipažinti su įvairiais tokio tarptautinio renginio organizavimo aspektais.

Europos vyrų krepšinio čempionatas Lietuvoje vyks kitų metų rugsėjo 3–18 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius