Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 20

Fantastiškai sužaidusį Mindaugą Lukauskį italų žiniasklaida palygino su Juan Carlos Navarro

Antrosios Italijos krepšinio lygos klubo „Sigma Barcellona“ naujokas Mindaugas Lukauskis surengė įspūdingą solo pasirodymą ir padėjo komandai užtikrintai laimėti „Coppa Citta di Lecce“ turnyro rungtynes prieš Brindizio „Enel“ – 84:63.
Mindaugas Lukauskis
Mindaugas Lukauskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

32 metų lietuvis surinko net 28 taškus, pataikęs 6 tritaškius (iš 12-os). Pusę savo taškų M.Lukauskis surinko jau per pirmąjį kėlinį, o vienu metu triskart iš eilės pataikė iš toli.

„Rungtynių žvaigždė buvo Mindaugas Lukauskis, kuris įsijautė į... Navarro vaidmenį, kol šis atliko pareigą Ispanijos rinktinėje“, – dėl panašaus antrosios Italijos krepšinio lygos klubo („Sigma Barcellona“) ir Ispanijos čempionės („Barcelona“) pavadinimo, kurioje ir žaidžia Juanas Carlosas Navarro, ironizavo italų portalas „gazzettadelsud“.

„Lietuvis siuntė taiklius metimus iš kiekvieno kampo. Paskutinis iš Lietuvos rinktinės prieš Europos čempionatą „atkabintas“ žaidėjas pademonstravo savo snaiperio savybes ir surengė tikrą šou. Jis dar kartą įrodė, jog bus žmogus, į kurį kryps daugiausia dėmesio komandos kovoje dėl patekimo į aukščiausią Italijos lygą“, – tęsė „gazzettadelsud“.

M.Lukauskis buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose, o jam neblogai talkino Michaelis Hicksas (14 tšk.) ir Matteo Da Rosas (13 tšk.).

„Enel“ ekipoje, kuri dar praėjusį sezoną žaidė aukščiausioje Italijos krepšinio lygoje, bet joje neišsilaikė, rezultatyviausiai žaidė buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Dejanas Borovnjakas ir Jimmy Lee Hunteris – po 10 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius