-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 09 29

„FIBA Europe“: lietuviai Europos čempionatą suorganizavo geriausiai per visą istoriją

Tarptautinės krepšinio federacijos FIBA Europos padalinys 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato („EuroBasket 2011“) Lietuvoje organizavimą įvertino aukščiausiu balu.
2011-ųjų Europos krepšinio čempionato talismanas Amberis per pertraukėlę prisijungė prie šokėjų.
2011-ųjų Europos krepšinio čempionato talismanas Amberis per pertraukėlę prisijungė prie šokėjų. / FIBA nuotr.

Organizaciniam komitetui atsiųstame „EuroBasket 2011“ koordinatorės Monikos Puchner laiške „EuroBasket 2011“ pavadintas geriausiai organizuotu per visą Europos krepšinio istoriją.

„Visų mūsų „FIBA Europe Properties“ (organizacija, atsakinga už Europos pirmenybių rengimą ir koordinavimą, – red. past.) ir „FIBA Europe“ vardu noriu padėkoti visiems jums už fantastišką darbą, kurį atlikote organizuodami „EuroBasket 2011“ Lietuvoje. Tai buvo geriausiai organizuotas „EuroBasket“ čempionatas per visą istoriją, tobulai surengtas jūsų komandos!“ – sakoma M.Puchner laiške.

Jame taip pat pabrėžiama, kad „FIBA Europe“ atstovams buvo malonu dirbti drauge su „EuroBasket 2011“ organizaciniu komitetu pastaruosius dvejus metus.

„Manau, kad be darbinių santykių mes tapome tikrais draugais ir mes visi pasiilgsime jūsų! Linkime jums viso geriausio. Neabejoju, kad pakankamai greitai pasimatysime šiame mažame krepšinio pasaulyje“, – rašo M.Puchner.

Europos vyrų krepšinio čempionatai rengiami nuo 1937 metų. Į Lietuvą Senojo žemyno pirmenybės, vykusios rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis šešiuose Lietuvos miestuose, sugrįžo po 72 metų pertraukos. Lietuvos krepšininkai jas yra laimėję 1937-aisiais Rygoje, po dvejų metų Kaune ir 2003 metais – Stokholme.

Šįmet lietuviai iškovojo penktąją vietą ir teisę kovoti dėl kelialapio į 2012 m. Londono olimpiadą. „EuroBasket 2011“ čempionato, kuriame pirmą kartą istorijoje dalyvavo 24 komandos, nugalėtojais tapo Ispanijos krepšininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius