Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 26

FIBA generalinis sekretorius į Lietuvą neatvyks

Šią savaitę planuotas FIBA generalinio sekretoriaus Patricko Baumanno vizitas į Lietuvą neįvyks. Planuota, kad FIBA vadovas susitiks su Lietuvos valdžios atstovais, šalies sporto vadovais ir pats papasakos apie Lietuvos galimybes gauti vardinį kvietimą į 2010 metų pasaulio čempionatą, praneša oficiali Lietuvos krepšinio federacijos interneto svetainė.
Kamuolys
P.Baumannas ketino kalbėti apie vardinius kvietimus į pasaulio čempionatą. / photos.com nuotr.

Deja, P.Baumannas pranešė, kad vizitą turi atšaukti. „Pasikeitė mano susitikimų laikas, todėl į Vilnių galėčiau atvykti nebent penktadienį vakare. Susitikimams turėtume tik savaitgalį, tai nėra tinkamas metas. Apgailestaudamas turiu atšaukti vizitą“, – į Lietuvos krepšinio federacijos biurą atsiųstame laiške rašo P.Baumannas.

FIBA generalinis sekretorius pažymėjo, kad lieka pasirengęs kalbėtis apie vardinių kvietimų į pasaulio pirmenybes skirstymo procedūrą su visais asmenimis, tačiau bendrauti galėtų Ženevoje arba per tele/vaizdo konferenciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius