Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 03

FIBA prezidentas Yvanas Mainini atsiprašė serbų už teisėjų klaidas pasaulio čempionate

Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) prezidentas Yvanas Mainini viešėdamas Belgrade (Serbija) atsiprašė Serbijos krepšinio atstovų už arbitrų, teisėjavusių Pasaulio čempionato pusfinalyje Turkijoje, klaidą.
Yvanas Mainini
Yvanas Mainini / Juliaus Bliūdžiaus nuotr.

Susitikimo pabaigoje paskutinę ataką surezgę turkai pažeidė taisykles. Perdavimo sulaukęs Turkijos rinktinės gynėjas Keremas Tunčeri prieš verždamasis krepšio link užmynė šoninę liniją.

Vis dėlto teisėjai taisyklių pažeidimo nepastebėjo, o K.Tunčeri greitai nuskuodė prie Dušano Ivkovičiaus ekipos krepšio ir pelnė pergalingus lengvus taškus – 83:82.

Klaida serbams kainavo patekimą į planetos pirmenybių finalą. Pralaimėję turkams, Serbijos krepšinio atstovai kovoje dėl bronzos nusileido Lietuvos krepšininkams.

„Deja, teisėjų klaidų pasitaiko ir tai yra profesionalaus sporto dalis. Noriu jūsų atsiprašyti. Linkiu žiūrėti į priekį, nes toks gyvenimo tikslas“, – sakė FIBA prezidentas.

Y.Mainini Belgrade buvo supažindintas su Serbijos pirmenybių veikla, o su krepšinio federacijos atstovu buvusiu krepšininku Dejanu Bodiroga aptarė Serbijos nacionalinių komandų rezultatus bei perspektyvą.

VIDEO: Turkey-Serbia 83-82 last min Kerem Tunceri out of bounds, steps on boundary line

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius