Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 06 20

Francisco Vazquezas atskleidė, kodėl nedalyvaus Europos krepšinio čempionate

Lietuvoje rudenį įvyksiančiame Europos vyrų krepšinio čempionate Ispanijos rinktinė žais be 28 metų 210 cm ūgio puolėjo Francisco Vazquezo.
Francisco Vazquezas
Francisco Vazquezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Krepšininkas jau anksčiau yra paprašęs, kad rinktinės treneris Sergio Scariolo neįtrauktų jo į kandidatų sąrašą, o dabar atskleidė tokius savo sprendimo motyvus.

„Ispanijai neatstovausiu, nes tiesiog noriu šią visą vasarą gerai pailsėti ir pasiruošti artėjančiam sezonui, – tikino puolėjas. – Mūsų komanda visada yra stipri ir pasiruošusi kautis dėl aukso. Neabejoju, kad taip bus ir šiemet Lietuvoje.“

Ispanai Europos pirmenybėse rungtyniaus vienoje grupėje su Lietuva, Turkija, Lenkija, Anglija ir dar viena komanda, kuri paaiškės šiek tiek vėliau.

O pats krepšininkas praėjusį sezoną Eurolygoje atstovaudamas Barselonos „Regal Barcelona“ klubui per mačą vidutiniškai pelnydavo 8,1 taško ir atkovodavo 4,4 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius