Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 17

„Galatasaray“ paskelbė nežaisianti lemiamų Turkijos finalo serijos rungtynių su Lino Kleizos „Fenerbahce“

Stambulo „Galatasaray“ krepšinio klubas paskelbė, kad nežada žaisti lemiamų Turkijos lygs finalo serijos rungtynių su Lino Kleizos atstovaujamu Stambulo „Fenerbahce“. Ginčas tarp komandų bei Turkijos krepšinio federacijos kilo po antrųjų serijos rungtynių.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / budivelnyk.ua nuotr.

Antrąsias rungtynes „Fenerbahce“ laimėjo po lemiamo Bo McCalebbo metimo, tačiau „Galatasaray“ mano, kad prieš tai pražanga buvo sustabdytas jų žaidėjas.

Teisėjo sprendimas neskirti pražangos prieš Manučarą Markoišvilį sukėlė kone riaušes arenoje, o po rungtynių „Gala“ treneris Erginas Atamanas sakė, kad pergalė iš jo komandos yra pavogta.

Turkijos federacija nubaudė „Galatasaray“ už žiūrovų elgesį per antras rungtynes ir nusprendė, kad šeštasis susitikimas bus žaidžiamas be žiūrovų. Vėliau buvo leista į mačą ateit 5 tūkst. moterų ir vaikų.

Tuo tarpu po eilės incidentų penktosiose rungtynėse „Fenerbahce“ nubaustas nebuvo.

Nors „Galatasaray“ laimėjo šeštą mačą 85:77, tačiau komandos prezidentas nusprendė, kad lemiamų rungtynių jo krepšininkai nežais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius