Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 18

Gasolio mama: sūnaus agentai – dėlės

„Jie – dėlės, siurbiančios mano sūnaus kraują“, – pareiškė Pau Gasolio motina apie sūnaus atstovus Ispanijoje. NBA žvaigždė, reaguodama į šiuos žodžius, savo agentus vadina draugais, o pastarieji kol kas tyli.
Pau Gasolis
P.Gasolis neigia, kad agentai daro jam žalą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Mama Marcas Gasolis

Duodama interviu žiniasklaidai Los Andželo „Lakers“ ir Ispanijos krepšinio rinktinės aukštaūgio motina Maria Luisa Saez negailėjo karčių žodžių sūnaus agentams Ispanijoje, dar pirmadienį pranešė naujienų žiniatinkliai elmundodeportivo.es ir 20minutos.es.

O viskas prasidėjo savaitgalį, kai kalbėdama su laikraščio „La Gaceta“ žurnalistu moteris atvirai apkaltino 29-erių sūnaus agentus Ispanijoje Enrique Rodriguezą ir Arturo Ortegą savinantis Pau teises ir taip lobstant.

Negaliu leisti, kad jie ir toliau prašytų sūnaus pinigų. Iš pradžių jie paėmė 15 proc. jo teisių, paskui 18-a, o dabar nori 20 procentų, – sakė P.Gasolio mama.

„Šie tipai yra dėlės, siurbiančios mano sūnaus kraują. Negaliu leisti, kad jie ir toliau prašytų sūnaus pinigų. Iš pradžių jie paėmė 15 proc. jo teisių, paskui 18-a, o dabar nori 20 procentų. <...> Jie naudojasi Pau, nors iš tikrųjų nėra jo atstovai. Jie atstovavo Pau, konkrečiai Arturo, kai jis žaidė „Barcelona“ komandoje, bet išvykęs į Jungtines Valstijas Pau pradėjo dirbti su kitu vadybininku, nors jie ir pasiliko sūnaus įvaizdžio teises Ispanijoje“, – sakė motina. Jos įsitikinimu, sūnus paprasčiausiai nesupranta, kad jie „čiulpia jo kraują“.

Ponia M.L.Saez tikino šiais viešais pareiškimais norinti apginti kitus du savo vaikus – 24-erių Marcą ir jauniausią sūnų penkiolikmetį Adrią: „Noriu išvengti galimybės, kad jie ką nors panašaus padarys mano kitiems sūnums.“

Iš M.L.Saez interviu galima suprasti, kad bendradarbiauti A.Ortega ir E.Rodriguezas siūlė ir Marcui, kuris pastaruoju metu taip pat žaidžia už Atlanto – 216 cm ūgio ispanas gina Memfio „grizlių“ garbę. Moteris įsitikinusi, kad jų siūlomi kontraktai pilni „juodų dėmių“, ir džiaugiasi, kad jaunesnysis Pau brolis kol kas nepasirašė jokių sutarčių.

Aišku, ši istorija greitai įgavo pagreitį: jau antradienį Los Andželo aukštaūgis savo oficialioje svetainėje paugasol.com išplatino tokią žinią: „Mano atstovai yra mano draugai. Jie pelnė visišką mano asmeninį ir profesinį pasitikėjimą.“ Krepšininkas susidariusią padėtį vadina nesusipratimu ir tikisi, kad ji nepakiš kojos geriems santykiams.

Šioje situacijoje kol kas tyli tik pačios „dėlės“ – E.Rodriguezas ir A.Ortega. Kaip teigia elmundodeportivo.com, agentai kol kas nesileidžia į polemiką ir nieko nekomentuoja.

Beje, kaip rašo jau minėtas portalas, Los Andželo „Lakers“ strategas Philas Jacksonas viliasi, kad traumų kamuojamas aukštaūgis dar šią savaitę prisidės prie komandos draugų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius