-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 29

Gasolis: privalome apginti NBA čempionų titulą

29 metų Pau Gasolis praleido paskutiniąsias dienas Madride ir prieš išvykdamas į Los Andželą namuose džiaugėsi Europos čempionate Lenkijoje iškovotu aukso medaliu.
P.Gasolis vis dar džiaugiasi iškovotu Europos čempionato auksu
P.Gasolis vis dar džiaugiasi iškovotu Europos čempionato auksu. / „Scanpix“ nuotr.

Nors praėjusį sezoną visus galimus trofėjus iškovojęs ispanas dar norėtų pailsėti, jis priverstas susikrauti lagaminus ir artimiausiu metu būti Los Andžele, kad prisidėtų prie „Lakers“ treniruočių stovyklos. Pateikiame interviu, kurį ispanas prieš išvykdamas į JAV davė vietos žurnalistams.

– Tapote NBA ir Europos čempionu. Tai geriausias sezonas jūsų karjeroje?

– Be jokių abejonių. Šis sezonas buvo geriausias ir sėkmingiausias mano karjeroje. Kodėl? Todėl, kad tai yra rezultatas sunkaus darbo, kurį įdėjau ankstesniais metais, ir aš esu labai laimingas. Prisipažinsiu, lig šiol mėgaujuosi kiekviena praėjusio sezono akimirka.

– Esate labai mylimas ir turite gerbėjų visame pasaulyje. Jaučiate tai?

– Kai tave myli ir palaiko, yra labai svarbu. Žmonių palaikymas mane motyvuoja ir skatina nenustoti dirbti.

– Galbūt per anksti kalbėti apie pasaulio čempionatą Turkijoje, tačiau visi susirūpinę dėl jūsų dalyvavimo jame.

– Krepšinį žaidžiu jau daugelį metų ir kiekvienais metais kūnas krūvį, gaunamą per treniruotes ir rungtynes, priima vis sudėtingiau. Jei neturėsiu reikalingų pertraukų, vėliau negalėsiu žaisti geriau ir išlaikyti aukšto lygio. Vieną dieną turėsiu rinktinei ištarti „ne“, tačiau nemanau, kad tokį sprendimą priimsiu jau kitais metais.

– Kaip reagavo „Lakers“ vadovai į jūsų sėkmę Senojo žemyno pirmenybėse?

– Su niekuo iš „Lakers“ kol kas nekalbėjau. Su treneriu Philu Jacksonu susirašėme elektroniniais laiškais, ir tiek. Norėčiau dar šiek tiek pailsėti, tačiau jau dabar privalau vykti į Los Andželą.

– „Lakers“ prarado Trevora Arizą, tačiau į klubą atėjo Ronas Artestas. Ar galima teigti, jog dabartinė klubo sudėtis yra stipresnė nei praėjusį sezoną?

– Aš nežinau, ar šis pasikeitimas išeis į gera, ar į bloga. Ariza labai prisidėjo prie sėkmingo mūsų žaidimo ir buvo svarbi asmenybė komandoje. Pažiūrėsime, ar Artestas atneš tiek naudos, kiek duodavo Ariza, tačiau kad ir kaip būtų, perspektyvų matau tikrai nemažai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius