-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 21

Geriausi NBA savaitės žaidėjai – Paulas George'as ir Kevinas Durantas

NBA geriausiais krepšininkais pripažinti „Indiana Pacers“ klubo žaidėjas Paulas George'as ir „Oklahoma Thunder“ komandos puolėjas Kevinas Durantas.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Scanpix“ nuotr.

Antrą kartą šiame sezone naudingiausiu savaitės žaidėju išrinktas 23-ejų metų 206 cm ūgio P.George'as praėjusią savaitę padėjo Indianos klubui iškovoti visas tris pergales ir šiuose susitikimuose vidutiniškai pelnydavo po 30,7 taško.

Dvejose rungtynėse iš trejų „Pacers“ puolėjas pelnė 30 ir daugiau taškų, o sėkmingiausiose savaitės rungtynėse sausio 18-ąją jis į Los Andželo „Clippers“ ekipos (laimėta 106:92) krepšį įmetė 36 taškus, atkovojo 6 ir perėmė 3 kamuolius.

„Pacers“ krepšininkai, iškovoję 32 pergales ir patyrę 7 pralaimėjimus (82,1 proc. pergalių), pirmauja NBA lygoje, o savo aikštėje jie laimėjo net 21-ą susitikimą iš 22-jų (95,5 proc. pergalių) galimų.

Trečią kartą šį sezoną naudingiausiu Vakaruose tapęs 25-erių metų 206 cm ūgio puolėjas K.Durantas su „Thunder“ klubu laimėjo tris praėjusios savaitės mačus iš keturių. Įmetęs vidutiniškai po 39,3 kamuolio į varžovų krepšį puolėjas buvo rezultatyviausias lygoje. Be to jis per šiuos susitikimus atliko po 6,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 4,8 kamuolio.

Sėkmingiausiose savaitės rungtynėse sausio 17 dieną su „Golden State Warriors“ klubu K.Durantas pelnė net 54 taškus ir pagerino asmeninį lygos rekordą.

Krepšininkas šį sezoną pelno po 30,6 taško ir lieka rezultatyviausiu lygos žaidėju. Be to pratęsė rungtynių, kuriose pelno 30 ir daugiau taškų, seriją iki septynerių.

Be laureatais paskelbtų krepšininkų, į NBA lygos reguliariojo sezono savaitės žaidėjo titulą Rytų bei Vakarų konferencijose pretendavo Alas Jeffersonas („Charlotte Bobcats“), Loulas Dengas („Cleveland Cavaliers“), Terrence'as Jonesas („Houston Rockets“), Lance'as Stephensonas („Indiana Pacers“), Mike'as Conley („Memphis Grizzlies“), Chrisas Boshas ir LeBronas Jamesas („Miami Heat“), LaMarcusas Aldridge'as („Portland Trail Blazers“) ir Johnas Wallas („Washington Wizards“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius