-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 22

Geriausias trečiosios NKL savaitės žaidėjas – Audrius Maneikis

Trečiosios Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) savaitės geriausiu žaidėju tapo Plungės „Olimpo“ puolėjas Audrius Maneikis. 203 cm ūgio krepšininko atstovaujama Žemaitijos komanda šio savaitgalio rungtynėse iškovojo vieną pergalę.
Plungės "Olimpo" žaidėjas Audrius Maneikis
Plungės "Olimpo" žaidėjas Audrius Maneikis / NKL

 Krepšininkas vidutiniškai į varžovų krepšį metė po 23,5 taško, atkovojo 8,5 kamuolio ir atliko po 1 rezultatyvų perdavimą. Per dvejas rungtynes A.Maneikis surinko  44 naudingumo balus.

Penktadienį (10.19) pergalingose rungtynėse su Birštono „Jazz – Diremta“puolėjas pelnė 19 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir išprovokavo 5 varžovų pražangas.


Šeštadienį (10.20) A. Maneikio komandakovojo su Alytaus „Dzūkija“. Rungtyniaudamas prieš NBA patirties turintį 218 cm ūgio C.Trybansky, krepšininkaspelnė 28 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir surinko 28 naudingumo balus.


Po šešių turų, (du iš jų A.Maneikis praleido dėl traumos), „Plungės“ krepšininkas Nacionalinėje krepšinio lygosrezultatyviausių žaidėjų statistikos kategorijoje yra antras (vid. 20 taškų per rungtynes). Jį lenkia tik Šakių „Zanavyko“ žaidėjas E.Stanionis.


Kiti pretendentai į savaitės geriausio NKL žaidėjo titulą buvo T.Gaidamavičius (Pakruojo „Meresta“), C.Trybanski (Alytaus „Dzūkija“), E.Stanionis (Šakių „Zanavykas“) ir V.Trepočka (Radviliškio „Radviliškis – Juodeliai“).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius