-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 02

Geriausiu NKL savaitės krepšininku pripažintas „Delikateso” aukštaūgis Rokas Čepanonis

Praėjusį savaitgalį Joniškio „Delikatesas“ (11/4) NKL čempionate iškovojo septintą pergalę iš eilės ir pakilo į ketvirtąją turnyro lentelės vietą. Daugiausiai prie to prisidėjo komandos aukštaūgis Rokas Čepanonis. Pastaruoju metu puikią fizinę formą demonstruojantis 24 metų 207 cm ūgio „centras“ padėjo savo komandai dukart įveikti Plungės „Olimpą“. Per dvi dienas krepšininkas surinko 61 naudingumo balą ir buvo pripažintas geriausiu NKL savaitės krepšininku.
Rokas Čepanonis
Rokas Čepanonis / Algimanto Čižos nuotr.
Temos: 1 Rokas

Penktadienį (11.29) aukštaūgis į „Olimpo“ krepšį įmetė 20 taškų (7/11 dvit., 1/1 trit., 3/4 baud.), atkovojo 12 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 24 naudingumo balus.

Dar efektyvesnis R. Čepanonis buvo antrose komandų tarpusavio rungtynėse, kuomet pelnė 27 taškus (10/11 dvit.) , atkovojo 13 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 37 naudingumo balus.

Po puikaus savaitgalio Joniškio komandos centras pakilo į šeštąją vietą rezultatyviausių (16,1 tšk.) ir efektyviausių (17,2 naud. bal.) krepšininkų statistikos kategorijose tarp visų lygos žaidėjų.

Kiti pretendentai į NKL savaitės krepšininko titulą buvo – Antanas Udras („Vilnius-MRU“), Deividas Keburys (Plungės „Olimpas“), Vytautas Pikalavičius („Mažeikiai“) ir Tomas Rakauskas (Radviliškio „Radviliškis-Juodeliai“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius