Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 02

Ginklu komandos draugui grasinusi NBA lygos žvaigždė gali atsidurti už grotų

Vašingtono „Wizards“ gynėjas Gilbertas Arenas turi rimtų nemalonumų. Ginklais komandos rūbinėje mojavęs krepšininkas, įrodžius kaltę, gali ilgam sėsti už grotų.
G.Arenas komandos rūbinėje paliko savo ginklus
G.Arenui gresia rimti nemalonumai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak skirtingų šaltinių, G.Arenas „Wizards“ rūbinėje laikė 3 šaunamuosius ginklus. Juos gynėjas išsitraukė, kai panoro pagąsdinti komandos draugą Javarisą Crittentoną.

Teigiama, kad konfliktas tarp komandos draugų prasidėjo gruodžio 19 dienos skrydžio iš Fynikso į Vašingtoną metu žaidžiant kortomis. Kitą dieną „Wizards“ žaidėjams buvo leista pailsėti, o į treniruotes krepšininkai grįžo gruodžio 21 dieną. Būtent tada G.Arenas ir pademonstravo savo ginklus.

Sporto naujienų televizija ESPN praneša, kad G.Arenas padėjo 3 ginklus ant stalo ir liepė J.Crittentonui rinktis vieną iš jų. Pasak šaltinių, J.Crittentonas leido suprasti, kad pats turi asmeninį ginklą.

Pagrindinis dabar keliamas klausimas, ar susikivirčiję krepšininkai nukreipė ginklus vienas į kitą. Jeigu tai bus įrodyta, abiem grėstų mažiausiai 5 metai kalėjimo.

Vašingtone ginklų laikymo taisyklės yra vienos griežčiausių visose Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV).

Jeigu krepšininkai ir nenukreipė ginklų vienas į kitą, bet juos laikė rūbinėje, dėl to grėstų rimti nemalonumai. JAV sostinėje draudžiama ginklus laikyti ne namuose, todėl tai taip pat būtų traktuojama kaip rimtas įstatymų pažeidimas.

Krepšininkams gresia ir lygos nuobaudos. NBA komisaras Davidas Sternas mėgina išvalyti lygą nuo smurto, todėl G.Arenas ir J.Crittentonas gali gauti ilgą diskvalifikaciją.

NBA vadovai neskubės imtis veiksmų ir pirmiausia lauks tyrėjų išvadų. Policija jau pradėjo „Wizards“ krepšininkų apklausas, siekdama išsiaiškinti įvykio detales.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius