-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 24

„Global Games“: ateities krepšinio žvaigždės susirinko Panevėžyje

Penktadienį Aukštaitijos sostinėje prasideda unikalus „Global Games“ krepšinio turnyras. Jį jau daug metų rengia Dalaso „Mavericks“ (JAV) klubas, o šiemet turnyras pirmą kartą vyks už JAV ribų.
Lietuvos jaunių krepšinio rinktinė
Lietuvos jaunių krepšinio rinktinė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Lietuvos krepšinio gerbėjai per „Global Games“ turės puikią progą pamatyti rungtyniaujančius talentingiausius krepšininkus iš įvairių šalių: JAV, Kanados, Australijos, Argentinos, Brazilijos. Taip pat turnyre dalyvaus Latvijos 19-mečių rinktinė ir Lietuvos 19-mečių bei 20-mečių ekipos. Visoms 19-mečių rinktinėms varžybos Lietuvoje bus generalinė repeticija prieš netrukus Latvijoje prasidėsiantį šios amžiaus grupės pasaulio čempionatą.

Pirmieji į kovą Panevėžio „Cido“ arenoje penktadienį 16 val. 45 min. stos Australijos ir Brazilijos krepšininkai. Australijos ekipai atstovaus jau galutinis 12-tukas, o brazilai kol kas dar turi 13 žaidėjų.

19 val. 10 min. aikštėje pasirodys Lietuvos ir Argentinos 19-mečiai. Mūsų komandos kandidatams šis mačas bus labai svarbus, nes po jo rinktinės treneriai žada atsisakyti vieno krepšininko paslaugų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius