-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 16

Grigas paliko Kijevo „Budivelnyk“ ekipą

Kaip skelbiama oficialiame klubo interneto puslapyje, į Lietuvą grįžęs vyriausiasis „Budivelnyk“ treneris Rimantas Grigas neketina tęsti darbo Kijeve. Užkulisiuose kalbama, kad strategas gali vėl stoti prie Kauno „Žalgirio“ vairo.
Rimantas Grigas
Rimantas Grigas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Kai R.Grigas po Ukrainos taurės turnyro finalo ketverto skrido namo, planavo grįžti į Kijevą trečiadienį, tačiau aplinkybės pasikeitė, – komentavo klubo sporto direktorius Sergejus Golodas. – Pirmadienį vakare lietuvis informavo „Budivelnyk“ prezidentą, kad priverstas likti Kaune ir negalės baigti sezono su komanda.“

Anot klubo atstovo, visiems tai buvo didelė staigmena. „Nevertėtų tokio trenerio žingsnio sieti su pastaraisiais komandos rezultatais. Fiasko Superlygos taurėje buvo nemalonus siurprizas klubo vadovams, tačiau tragedijos niekas nedarė. Komandos užduotis – tapti šalies čempione ir laimėti kelialapį į kvalifikacines Eurolygos varžybas. Dabar esame priversti ieškoti naujo stratego“, – internete išplatintame pranešime sakė jis.

Laikinai Kijevo komandai vadovaus R.Grigo asistentas Aleksandras Lochmančukas. Kokie antrą sezoną Ukrainoje dirbusio 48 metų lietuvio motyvai, kol kas nežinoma. „Budivelnyk“ pirmauja šalies pirmenybėse su 18 pergalių ir dviem pralaimėjimais.

Užkulisiuose kalbama, kad anksčiau „Žalgirį“ treniravęs ir iš jo pasitraukęs R.Grigas gali vėl stoti prie Kauno ekipos vairo. Krepšinio specialistas tvirtino į Ukrainą negrįžęs dėl šeiminių aplinkybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius