Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 14

„Grizzlies“ ir „Thunder“ ginče dėl NBA konferencijos finalo prireiks septintojo mūšio

Memfio „Grizzlies“ išsaugojo sezoną. NBA lygos atkrintamosiose varžybose toliau stebinantys „grizliai“ namuose 95:83 įveikė Oklahomos „Thunder“ ir išlygino Vakarų konferencijos pusfinalio serijos rezultatą 3:3.
„Grizzlies“ komandą į pergalę vėl vedė Zachas Randolphas.
„Grizzlies“ komandą į pergalę vėl vedė Zachas Randolphas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kas žais NBA lygos Vakarų konferencijos finale, paaiškės tik po lemiamo, septintojo, mūšio. Jis šį sekmadienį vyks Oklahomoje.

Penktadienį „Grizzlies“ komandą į pergalę vėl vedė Zachas Randolphas. Aukštaūgis ne tik pelnė 30 taškų, bet ir pridėjo 13 atkovotų kamuolių. O.J.Mayo surinko 16, Mike'as Conley – 11 taškų ir 12 rezultatyvių perdavimų.

„Mes neturėjome kur trauktis. Išspaudėme viską iš savęs ir tęsiame seriją. Kol viena komanda nelaimėjo keturių rungtynių, ji nesibaigė“, – džiaugėsi O.J.Mayo.

„Thunder“ gretose tragiškas rungtynes sužaidė lyderis Kevinas Durantas. Amerikietis „iš žaidimo“ pataikė vos 3 metimus (metė 14) ir pelnė 11 taškų. Rezultatyviausiai žaidė Russellas Westbrookas (27 tšk.) ir Jamesas Hardenas (16 tšk.).

Vakarų konferencijos finale „Grizzlies“ ir „Thunder“ poros nugalėtojas varžysis su Dalaso „Mavericks“. Rytų konferencijoje finale susitiks Žydrūno Ilgausko Majamio „Heat“ ir Čikagos „Bulls“ ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius