Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 05 17

„Hawks“ klubas svarsto apie Ettore Messina trenerio poste, italo norėtų ir kiti NBA klubai

NBA lygoje žaidžiantis „Atlanta Hawks“ klubas rimtai svarsto galimybę į vyriausiojo trenerio postą pasikviesti italą Ettore Messina.
Ettore Messina
Ettore Messina / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dabartinis Maskvos CSKA treneris, kuris, anot žiniasklaidos, vasarą turėtų palikti Rusiją, būtų pirmas Europoje gimęs treneris, treniravęs NBA ekipą.

53-ejų metų „profesoriumi“ pravardžiuojamas E.Messina yra keturis kartus laimėjęs Eurolygos turnyrą ir dukart tapęs šio čempionato metų treneriu. Vietiniuose čempionatuose E.Messina yra keturis sykius laimėjęs Italijos pirmenybes ir penkis – Rusijos.

Kaip praneša „Yahoo“, „Hawks“ generalinis vadybininkas Danny Ferry žavisi Europos krepšiniu ir dar dirbdamas „Cleveland Cavaliers“ klube buvo išsiuntęs ekipai vadovavusį Mike'ą Browną į Europą studijuoti E.Messina puolimo. Pernai D.Ferry buvo išsiuntęs „Hawks“ klubo atstovą į Izraelį, kad šis pasisemtų patirties iš Davido Blatto.

E.Messina matyti vyriausiojo trenerio poste norėtų ir „Brooklyn Nets“ klubas, mat jo savininkas yra Rusijos milijardierius Michailas Prokchorovas.

Primename, kad „profesoriaus“ vadovaujama Maskvos CSKA ekipa šių metų Eurolygos pusfinalyje pralaimėjo vėliau čempione tapusiai Pirėjo „Olympiakos“, o kovoje dėl trečiosios vietos įveikė „Barcelona“.

Praėjusį sezoną E.Messina jau dirbo NBA lygoje – tada italas užėmė „Los Angeles Lakers“ trenerio asistento pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius