-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 08

„Hoptrans-Sirenų“ treneris Linas Šalkus komandai vadovavo telefonu

Linas Šalkus – pirmasis LMKL lygos treneris, vadovavęs komandai telefonu. Kauno r. „Hoptrans-Sirenų“ treneris rungtynių prieš „Uteną“ išvakarėse žaidė tinklinį ir patyrė Achilo sausgyslės traumą. Skubiai atlikus operaciją, treneris vykti į Uteną nebegalėjo, tačiau tai Kauno r. komandai nesutrukdė LMKL lygoje iškovoti 14-ąją pergalę iš eilės.
Linas Šalkus nepatenkintas perkrautu tvarkaraščiu ir didžiuliu profesionalumo skirtumu tarp LKF taurės komandų
Linas Šalkus nepatenkintas perkrautu tvarkaraščiu ir didžiuliu profesionalumo skirtumu tarp LKF taurės komandų / Augusto Didžgalvio nuotr.

Laikinai vyriausiojo trenerio pareigas perėmęs fizinio parengimo treneris Marius Vadeikis visų rungtynių metu nepaleido iš rankų mobiliojo telefono ir, ėmus strigti komandos žaidimui ar atliekant keitimus, iškart skambindavo L.Šalkui išklausyti patarimų – sprendimus priimdavo tik po telefoninių konsultacijų.

Pasak komandos direktorės bei vienos iš rezultatyviausių komandos krepšininkių Rasos Žemantauskaitės-Matlašaitienės, laukiama, kad L.Šalkus prie komandos vairo galės grįžti svarbiausioms trečiojo turo rungtynėms su Vilniaus „Kibirkštį-VIČI“ ekipa – penktadienį.

„Sunku pasakyti, ar ši laikina trenerio netektis neišmuš komandos iš vėžių prieš svarbias rungtynes. Dabar komandos treniruotėms vadovauju aš. Dirbame pagal trenerio L.Šalkaus sudarytą planą,“ – sakė R.Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Tiesioginę „Hoptrans-Sirenų“ ir „Kibirkšties-VIČI“ rungtynių transliaciją penktadienį nuo 18 val. galėsite stebėti lmkl.lt. svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius