Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 17

Į „Celtics“ treniruočių stovyklą atsisakęs vykti Yancy Gate'as keliasi žaisti į Lietuvą

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) klubas netrukus sulauks pastiprinimo. Kvietimo į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubo Bostono „Celtics“ treniruočių stovyklą sulaukęs Yancy Gate‘as žais Lietuvoje.
Yancy Gate'as (34 nr.)
Yancy Gate'as (34 nr.) / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Cincinačio universitetą baigęs 205 cm ūgio puolėjas atsisakė treniruotis su „Celtics“, nes norėjo garantuoto kontrakto, todėl pasirinko vienos iš Lietuvos ekipos pasiūlymą.

„Jis atsisakė galimybės dalyvauti „Celtics“ treniruočių stovykloje, nes nenorėjo negarantuotos sutarties. Vaikinas pasirinko pinigus, todėl keliaus į Lietuvą. Jis pasirašė puikų kontraktą. Yancy yra jaunas, todėl Lietuva jam bus puiki vieta ne tik tobulėti, bet ir įsidėti šiek tiek pinigų į savo banko sąskaitą“, – kalbėjo Cincinačio komandos treneris Mickas Croninas.

Praėjusį sezoną NCAA pirmenybėse 22 metų amerikietis aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 32 minutes, įmesdavo 12,2 taško, atkovodavo 8,9 atšokusio kamuolio ir blokuodavo po 1 varžovo metimą.

Koks klubas pasirašė sutartį su krepšininku, kol kas neįvardijama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius