Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 01

Į krepšinį Irane ketinantis investuoti Vladimiras Romanovas: „Visas sportas Europoje – iškrypėlių rankose“

Prieštaringai vertinamo verslininko Vladimiro Romanovo pomėgio investuoti į profesionalųjį sportą neatšaldė nei Ūkio banko griūtis, nei ant bankroto ribos atsidūrę Edinburgo „Hearts“ ir Kauno „Žalgirio“ klubai, nei nebeegzistuojantis FBK „Kaunas“. Artimi jo bendražygiai prasitarė, kad V.Romanovas nusivylė korumpuotu sportu Europoje ir ketina savo veiklą tęsti Artimuosiuose Rytuose bei Azijoje.
Vladimiras Romanovas ruošiasi investuoti Irane
Vladimiras Romanovas ruošiasi investuoti Irane / Spray.se nuotr.

„Visas sportas Europoje – iškrypėlių rankose“, – neoficialiame pokalbyje esą išsitarė verslininkas, garsėjantis žodžių nevyniojimu į vatą ir sunkiai suprantamu savo minčių dėstymu.

V.Romanovas rimtai svarsto galimybę investuoti į Irano krepšinio superlygoje rungtyniaujančią Gorgano „Shahrdari Gorgan“ komandą. Ji atkrentamosiose varžybose pusfinalyje pralaimėjo čempione tapusiai Mahšahro „Petrochimi Bandar Imam“ ekipai, kuriai atstovavo buvęs žalgirietis Ibrahimas Jaaberas.

15min.lt primena, kad gynėjas netikėtai sezono vidury pasitraukė iš „Žalgirio“, pareikšdamas, kad jo religiniai įsitikinimai neleidžia rungtyniauti matant pusnuoges šokėjas. Tačiau tikroji tokio poelgio priežastis gali būti kur kas žemiškesnė – Irane krepšininkui buvo pasiūlytas kelis kartus didesnis atlyginimas.

Šį sezoną Irane žaidė ir du lietuviai – Marius Prekevičius ir Povilas Čiukinas, atstovavę Mahšahro „„Sanaye Petrochimi Mahshahr“ komandai, kuri savo pasirodymą baigė ketvirtfinalyje. Kalbama, kad būtent šių krepšininkų pasakojimai apie vieną stipriausių krepšinio lygų Azijoje ir gyvenimą Irane paskatino V.Romanovą nukreipti žvilgsnį nuo Europos į musulmonišką kraštą.

Jis pasiryžęs padėti „Shahrdari Gorgan“ klubui jau kitą sezoną tapti Irano čempionu. Kokias sumas ruošiasi investuoti ir iš kur gaus pinigų – kol kas neaišku. Svarstoma, kad V.Romanovą egzotiškoje šalyje gali vilioti naftos verslas. Primename, kad verslininkas teigia visiškai pasitraukęs iš „Žalgirio“ valdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius