-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 28

Į Lietuvą atvyks naujasis „FIBA Europe“ prezidentas Oafuras Rafnssonas

Šią savaitę Lietuvoje apsilankys abu svarbiausi Europos krepšinio žmonės – naujasis „FIBA Europe“ prezidentas Olafuras Rafnssonas ir generalinis sekretorius Naras Zanolinas, praneša Lietuvos krepšinio federacija.
Kamuolys
Rugpjūčio 1–ąją „FIBA Europe“ vadovai Vilniuje susitiks su Lietuvos Vyriausybės atstovais, „EuroBasket 2011” organizacinio komiteto nariais, surengs specialią spaudos konferenciją ir stebės Europos jaunių čempionato finalą. / photos.com nuotr.

N.Zanolinas į mūsų šalį atskris šiandien vakare, o rytoj apsilankys Klaipėdoje, Kaune, Birštone, Prienuose, Alytuje ir Vilniuje. „FIBA Europe“ generalinis sekretorius apžiūrės 2011–ųjų Europos vyrų krepšinio čempionatui statomas Klaipėdos, Kauno ir Alytaus arenas, Birštono viešbutį „Karališka rezidencija“, kurioje planuojama apgyvendinti Alytuje rungtyniausiančių rinktinių delegacijas.

Pakeliui N. Zanolinas sustos Prienuose ir apžiūrės šiame mieste statomą naują areną. Joje būtų patogu treniruotis Birštone gyvensiančioms komandoms. Diena baigsis oficialia vakariene su Vilniaus savivaldybės atstovais.

Liepos 30–ąją „FIBA Europe“ generalinis sekretorius sostinėje stebės „Omnitel“ Europos vaikinų jaunių čempionato kovas.

Liepos 31–ąją į Lietuvą atskris prieš keletą mėnesių „FIBA Europe“ prezidentu išrinktas islandas O.Rafnssonas. Iš pradžių jis su N. Zanolinu Panevėžyje apžiūrės viešbutį „Romantic“ ir susitiks su miesto savivaldybės atstovais. Vėliau „FIBA Europe“ vadovai vyks į Šiaulius. Šiame mieste bus įvertintas viešbutis „Medžiotojų užeiga“ ir taip pats susitikta su savivaldybės vadovais. Vakare O.Rafnssonas ir N.Zanolinas Šiauliuose stebės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolines rungtynes su Suomijos nacionaline komanda.

Rugpjūčio 1–ąją „FIBA Europe“ vadovai Vilniuje susitiks su Lietuvos Vyriausybės atstovais, „EuroBasket 2011” organizacinio komiteto nariais, surengs specialią spaudos konferenciją ir stebės Europos jaunių čempionato finalą.

„Europos jaunių čempionatas – prestižinis krepšinio renginys, „FIBA Europe“ jam skiria ypatingą dėmesį. Tuo pačiu tai yra puiki galimybė „FIBA Europe“ vadovams dar kartą atvykti į Lietuvą ir įvertinti mūsų atliekamus darbus. Lietuvos krepšinio federacijos ir „FIBA Europe“ santykiai yra puikūs, neabejoju, kad per šį vizitą svečiai dar kartą įsitikins lietuvių meile krepšiniui. Taip pat, be abejo, tikimės, kad „FIBA Europe“ vadovai teigiamai įvertins mūsų pažangą rengiantis 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatui“, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius