Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 11

Į Lietuvą sugrįžęs Simas Jasaitis:„Devynerius metus atidaviau rinktinei, noriu šiemet vasarą skirti sau“

„Dar miegu. Dabar man jau prasidėjo atostogos“, – ištarė antradienio rytą prikeltas Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipos žaidėjas Simas Jasaitis. Vakar vėlai vakare namo iš Rusijos sugrįžo visas „Lokomotiv“ lietuvių desantas: S.Jasaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas Mantas Kalnietis ir nacionalinės vyrų ekipos bei Krasnodaro komandos fizinio parengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

31-erių 201 cm ūgio S.Jasaitis jau prieš mėnesį prasitarė, kad šiemet nepadės Lietuvos krepšinio rinktinei Europos pirmenybėse Slovėnijoje. Apie tai jis pranešė rinktinės strategui Jonui Kazlauskui ir šis neįtraukė krepšininko į kandidatų sąrašą, nors S.Jasaičio pagalba komandai tikrai reikalinga.

Nuo 2005-ųjų Lietuvos komandai atstovaujantis S.Jasaitis teigė, kad po devynerių rinktinei atiduotų metų norėtų pailsėti, išsigydyti įsisenėjusias traumas ir išspręsti asmeninius klausimus.

– Kokie atostogų planai?15min.lt paklausė S.Jasaičio.

– Susikaupė labai daug darbų: reikia per vasarą daug ką nuveikti. Net ir skyrybų klausimą su buvusia žmona užbaigti. Yra ką veikti...

– Treneris J.Kazlauskas tikino, kad šią vasarą skirsite traumų gydymui?

– Taip. Reikia pasižiūrėti, kas ten su mano koja yra, koks būtinas jai gydymas. Jau esu užsirašęs įvairioms medicininėms procedūroms. Reikia „pasilopyti“.

– Pajuokausiu ir paklausiu jūsų garsaus saboniškos istorijos klausimo – ar yra bent maža galimybė, kad šiemet išbėgsite į aikštę vilkėdamas Lietuvos rinktinės marškinėlius?

– Tikrai tokios galimybės nėra (juokiasi). Iš tikrųjų, aš devynerius metus atidaviau rinktinei, noriu šiemet vasarą skirti sau – juk norisi dar pažaisti, todėl ir poilsis būtinas. Aš turiu dar metus galiojančią sutartį su „Lokomotiv“ ekipa ir norėčiau kitam sezonui būti sveikas. Jei prakalbome apie sutartis, tai komandoje liekame visi trys lietuviai.

– Kaip klubo vadovai įvertino šį „Lokomotiv“ ekipos sezoną?

– Gerai. Gal net – labai gerai. Per sezono pabaigtuvių vakarienę pasidžiaugta, kad laimėjome Europos taurę ir patekome į Eurolygą, sėkmingai kovojome VTB lygoje. Mes patys krepšininkai buvome ne itin patenkinti tuo, kad nesugebėjome iškovoti Rusijos čempionate bronzos – pritrūko kelių pergalių.

Šiaip, girdėjome per tą vakarienę daug įdomių dalykų: lyg ir planuojamas Eurolygai didesnis klubo biudžetas, kalbama, kad gali atsitikti ir taip, kad po poros sezonų „Lokomotiv“ persikels iš Krasnodaro į Sočį.

– Jau suplanuota vasarą – kur vyksite ilsėtis? Gal važiuosite į Europos krepšinio čempionatą Slovėnijoje?

– Dar nieko neplanavau – visiškai nieko. Per porą savaičių reikės viską susidėlioti. Bet manęs laukia ir dar viena veiklos sritis – su Oksana eiti į sužadėtinių kursus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius