Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 17

Į „Lietuvos rytą“ grįžęs latvis Janis Blūmas jaučiasi tarsi naujokas

Vasarą penkis naujus krepšininkus pasikvietusi Vilniaus „Lietuvos ryto” komanda pradėjo rengtis 2012-2013 metų sezonui. „Na, braliuk, kaip?“, – trenerio asistentas Darius Maskoliūnas paklausė atsilenkimus darančio komandos naujoko Janio Blūmo. „Nemiegok!“ – latvį paragino komandos senbuvis Artūras Jomantas.
Janis Blūmas spindi Europos čempionate.
Janis Blūmas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30-metis Latvijos krepšininkas nusišypsojo ir tęsė pratimą. Į Vilnių grįžęs J. Blūmas jaučiasi tarsi naujokas, nes pastarąjį kartą „Lietuvos ryte“ žaidė prieš penkerius metus, – rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Tai nauja komanda. Susirinko geri vaikinai – tai labai svarbu, – sakė antrą sezoną „Lietuvos ryte“ pradedantis treneris Aleksandras Džikičius. – Iš naujokų reikalausiu, kad jie suprastų, ką reiškia žaisti „Lietuvos ryte“.

Ne visi naujokai A. Džikičiui yra nepažįstami.

„Starto penketas nėra svarbiausia. Nemanja Nedovičius – jaunas ir talentingas žaidėjas. Turi dar daug dirbti. Dėl Deivido Dulkio – tokia pat situacija. Jis yra jaunas, talentingas ir perspektyvus. Rinkomės jį galvodami apie ilgalaikę perspektyvą ir duosime laiko apsiprasti su europietišku krepšiniu“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė A. Džikičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius