-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 10

Į „Lietuvos ryto“ rungtynes jau parduota 3 kartus daugiau abonementų nei pernai

Iki 2011–2012 metų sezono pradžios likus beveik dviems mėnesiams į būsimas „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo rungtynes ištikimiausi aistruoliai jau išpirko beveik 2000 abonementų. Tai yra 3 kartus daugiau nei 2010–2011 m. sezone.
Eurolygos A licenciją turi tik vienas Lietuvos klubas
Iki sezono pradžios liko beveik du mėnesiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Noriu padėkoti sirgaliams, kurie tiki Vilniaus klubu – dauguma jų abonementus įsigijo dar prieš paskelbiant ekipos sudėtį. Buriame jauną, pergalių ištroškusią komandą, tad sirgalių palaikymas mums yra itin svarbus. Manau, kad iki sezono pradžios ištikimų aistruolių gretos dar išaugs, juo labiau, kad kitą sezoną klubo laukia daug stiprių varžovų, kurie atvyks į Vilnių“, – tikina „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo direktorius Martynas Purlys.

Abonementų turėtojai galės pamatyti visas šio sezono „Lietuvos ryto“ krepšininkų kovas – Europos taurės, LKL, VTB, BBL lygose, o galbūt, jei komanda laimės Eurolygos atrankos turnyrą, vyksiantį Vilniuje, ir Eurolygoje. Jau dabar žinoma, kad Vilniuje rungtyniaus stipriausios Rusijos, Lenkijos, Juodkalnijos, Prancūzijos, Kroatijos komandos.

„Abonementų į „Lietuvos ryto“ rungtynes mažėja itin sparčiai. Tik prasidėjus prekybai jų kaina buvo tikrai nedidelė – abonementas kainavo tiek, kiek bilietai į 3 mėgstamos komandos rungtynes. Ištikimiausi aistruoliai, kurie tikėjo komanda dar nežinodami galutinės ekipos sudėties, abonementus suskubo įsigyti už palankiausią kainą. Antra susidomėjimo banga kilo liepą, kai paaiškėjo „Lietuvos ryto“ ekipos sudėtis ir buvo pranešta, kad Vilniuje bus rengiamos Eurolygos atrankos varžybos, o abonementų turėtojai į jas galės patekti nemokamai“, – sako bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ vadovas Andrius Žiauberis.

Šiandien mažiausia abonemento kaina yra 129 litai. Nuo rytojaus, rugpjūčio 11 d., pigiausias abonementas į visas „Lietuvos ryto“ sezono rungtynes kainuos jau nuo 189 litų. „Abonementų lieka labai nedaug, tad, natūralu, kad artėjant sezono kovoms, jų kaina auga. Laimi tie, kas perka pirmieji. Tai dovana, kurią savo ištikimiausiems aistruoliams įteikia klubas“, – pastebi A.Žiauberis.

Sostinės klubas sezoną pradės rugsėjo 29 d., kai Vilniuje startuos pirmosios istorijoje Eurolygos atrankos varžybos. Jų pirmajame etape „Lietuvos rytas“ susigrums su Juodkalnijos čempionais Podgoricos „Budočnost“. Pergalės atveju, antrajame varžybų etape vilniečių lauks Zagrebo „Cibona“ (Kroatija) arba Šolė „Cholet Basket“ (Prancūzija) krepšininkai. Atrankos A grupės varžybose taip pat dalyvauja Prancūzijos Liono ASVEL ir Diunkerko „Maritime“, Stambulo „Galatasaray“ (Turkija) ir Salonikų PAOK (Graikija) ekipos. Su viena jų lemiamoje kovoje dėl vienintelio kelialapio į Eurolygą trečiajame etape tektų susikauti ir „Lietuvos rytui“.

Atkaklių kovų ir galingų priešininkų „Lietuvos ryto“ krepšininkams ateinantį sezoną netruks ir kitose varžybose. VTB lygos burtai į vieną grupę vilniečius suvedė su Maskvos CSKA ir Lenkijos „Asseco Prokom“, pernai Rusijos taurę iškovojusiu Sankt Peterburgo „Spartak“ ir FIBA „Iššūkio taurės“ finale žaidusia Krasnodaro „Lokomotiv“. BBL ir LKL lygose, kaip visada, laukia mūšiai su Kauno „Žalgiriu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius