Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 23

Į rinktinę atsisakiusi atvykti krepšininkė Vaida Sipavičiūtė neigia baigianti karjerą

Lietuvos moterų krepšinio rinktinei šią vasarą nepadės ne tik senbuvės Rima Valentienė ar Agnė Abromaitė, bet ir 26-erių metų vidurio puolėja Vaida Sipavičiūtė. Lietuvos krepšininkės birželio 13 – liepos 11 dienomis varžysis 2013 m. Europos čempionato atrankoje.
Vaida Sipavičiūtė
Vaida Sipavičiūtė / Augusto Didžgalvio nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Rinktinės treneris Linas Šalkus, pristatydamas kandidačių sąrašą, teigė, kad V.Sipavičiūtė paprašė poilsio po psichologiškai sudėtingo sezono, tuo tarpu Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) direktorė Audra Ginelevičienė interviu portalui Balsas.lt tvirtino, kad krepšininkė apskritai nebenori tęsti karjeros.

V.Sipavičiūtė 15min.lt patikino, kad arčiau tiesos L.Šalkaus versija: „Buvo sunkoki metai, rezultatai ne kokie... Tikrai esu psichologiškai šiek tiek pavargusi. Dėl šios priežasties nusprendžiau pailsėti ir atsisakiau atvykti į rinktinę. Apie tai buvo kalbėta su rinktinės vadovybe“, – sakė V.Sipavičiūtė.

Ji paneigė kalbas, kad planuoja baigti karjerą. „Reikia pabaigti šį sezoną ir žiūrėti, kas bus ateity, bet apie karjeros pabaigą dar nesusimąsčiau“, – sakė Kauno „VIČI-Aistėms“ atstovaujanti vidurio puolėja.

Po studijų JAV V.Sipavičiūtė atstovavo Prancūzijos, Vengrijos ir Italijos klubams, tačiau prieš šį sezoną pirmą kartą apsivilko Lietuvos komandos marškinėlius.

V.Sipavičiūtė pripažino, kad žaisdama Lietuvoje jautė didesnį spaudimą, ir tai viena iš priežasčių, kodėl asmeniškai sezonas krepšininkei nesusiklostė sėkmingai.

LMKL pirmenybėse ji praleisdavo vidutiniškai po 17 minučių, pelnydavo po 9,7 taško ir atkovodavo po 4,0 kamuolius per rungtynes. Eurolygoje V.Sipavičiūtė per 14 minučių rinkdavo po 5,1 taško bei atkovodavo po 1,9 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius