Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 11

Ilgauskas nesikremta dėl žaidimo laiko

Klivlando „Cavaliers“ veteranas Žydrūnas Ilgauskas šio sezono NBA lygos atkrintamosiose varžybose yra priverstas taikstytis su neįprastu sau vaidmeniu – sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio.
Žydrūnas Ilgauskas
Žydrūnas Ilgauskas šio sezono atkrintamoisose varžybose kol kas žaidė vos 39 minutes ir pelnė 5 taškus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trenerio Mike'o Browno sprendimu, 34 metų 220 cm ūgio lietuvis nežaidė paskutinėse trijose NBA Rytų konferencijos pusfinalio serijos su Bostono „Celtics“ klubu, o pirmosiose aikštelėje praleido vos 5 minutes ir taškų nepelnė.

Ketvirtfinalio serijoje su Čikagos „Bulls“ Ž.Ilgauskas per penkis mačus žaidė 34 minutes ir pelnė 5 taškus.

„Žinoma, visi nori žaisti. Tačiau realybė tokia, jog mūsų komandoje yra labai daug gerų krepšininkų. Aš pasitikiu jų žaidimu. Mano darbas yra visada būti pasiruošusiam ir aš kiekvieną dieną tai darau kiek man leidžia galimybės. Jeigu treneris man suteiks žaidimo laiko, manau, galėsiu padėti komandai“, – prieš naktį į trečiadienį (Lietuvos laiku) vykusias penktąsias serijos su „Celtics“ rungtynes kalbėjo vidurio puolėjas iš Lietuvos.

„Bostone padarėme tai, ką turėjome padaryti – atsikovojome namų aikštelės pranašumą. Rezultatas dabar lygus (2:2) ir aš tikiu mūsų šansais“, – pridūrė Ž.Ilgauskas.

„Cavaliers“ ir „Celtics“ poros nugalėtojas NBA Rytų konferencijos finale susikaus su be pralaimėjimų atkrintamosiose varžybose kol kas rungtyniaujančiais Orlando „Magic“ krepšininkais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius