-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 06

Ilgauskas šaudė pro šalį, „Cavaliers“ pralaimėjo (video, nutoraukos)

Trečią pralaimėjimą naujajame NBA sezone patyrė Klivlando „Cavaliers“ komanda. Ji savo aikštelėje minimaliu skirtumu 85:86 (27:25, 16:21, 22:17, 20:23) pralaimėjo Čikagos „Bulls“ krepšininkams, o Žydrūnas Ilgauskas žaidė vienas prasčiausių savo rungtynių.
„Bulls“ pranašumas
„Bulls“ pranašumas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tai buvo jau antrasis „Cavaliers“ pralaimėjimas savo aikštelėje. Tuo tarpu pernai per visą reguliarųjį sezoną Klivlando klubas namie suklupo vos du kartus.

Ketvirtame kėlinyje sužaidus kiek daugiau nei 4 minutes Delonte'as Westas buvo rezultatą išlyginęs (74:74), bet netrukus Benas Gordonas ir Derrickas Rose‘as pataikė po dvitaškį ir „Bulls“ vėl kiek atitolo.

Likus žaisti pusantros minutės LeBronas Jamesas taikliu tolimu šūviu sumažino „Cavaliers“ atsilikimą iki minimumo (86:85), tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo paskutiniai taškai šiame mače.

Pralaimėjusiųjų gretose Ž.Ilgauskas šaudė pro šalį. Vidurio puolėjas prametė visus 9 dvitaškius, pataikė dvi baudas iš keturių ir iš viso surinko tik 2 taškus. Tačiau lietuvis atkovojo 8 kamuolius, blokavo vieną varžovo metimą, kartą suklydo ir 4 sykius prasižengė.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 25, Shaquille‘as O‘Nealas 14 (10 atk. kam., 5 blk.), Andersonas Varejao 12 (13 atk. kam.), Maurice‘as Williamsas 11, Anthony Parkeris 11, Danielis Gibsonas 8.

 „Bulls“: Luolas Dengas 15, Derrickas Rose‘as 14 (11 rez. perd.), Johnas Salmonsas 14, Tajus Gibsonas 11, Bradas Milleris 10, Kirkas Hinrichas 9.

Kitose rungtynėse Jutos „Jazz“ klubas ketvirtadienį namie 113:99 įveikė San Antonijo „Spurs“ krepšininkus. Pastariesiems tai buvo antras pralaimėjimas per ketverias rungtynes. Po 27 taškus nugalėtojams pelnė Carlosas Boozeris (14 atk. kam.) bei Deronas Williamsas (9 rezultatyvūs perdavimai). Svečių gretose sėkmingiausiai žaidė Tony Parkeris (21 tšk.) ir Timas Duncanas (15 tšk. ir 13 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius