-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 17

Iš „Heat“ komandos sąrašo dingęs Žydrūnas Ilgauskas: „Tiesiog laukiu savo šanso“

Dar prieš savaitę Žydrūnas Ilgauskas rungtynes pradėdavo Majamio „Heat“ komandos starto penkete, tačiau pirmajame NBA lygos Vakarų konferencijos finalo serijos mače su Čikagos „Bulls“ lietuvis dingo iš ekipos sąrašo – jis net nebuvo registruotas mačui.
Žydrūnas Ilgauskas
Žydrūnas Ilgauskas neišgyvena dėl kardinaliai pasikeitimo vaidmens „Heat“ komandoje. / Š. Mažeikos/BFL nuotr.

35 metų veteranas padėjo „Heat“ įveikti Bostono „Celtics“ klubą konferencijos pusfinalyje, tačiau finale Čikagoje neturėjo net apsirengti sportinės aprangos. Toks buvo „Heat“ vyriausiojo trenerio Eriko Spoelstros sprendimas.

Ž.Ilgauskas dėl tokio savo vaidmens pasikeitimo neišgyveno. „Aš tiesiog laukiu savo šanso. Esu pasiruošęs“, – JAV žiniasklaidai kalbėjo 221 cm ūgio vidurio puolėjas.

Pirmą sezoną „Heat“ komandoje rungtyniaujančio Ž.Ilgausko vaidmuo Majamyje taip kardinaliai keičiasi ne pirmą kartą. Superžvaigždes LeBroną Jamesą, Dwyane'ą Wade'ą ir Chrisą Boshą vienoje ekipoje treniruojantis E.Spoelstra mėgsta varijuoti ekipos sudėtimi.

Šiame sezone lietuvis iš viso sužaidė jau 81 mačą (startiniame penkete – 59), kiekviename iš jų per beveik 16 minučių vidutiniškai pelnydamas po 5,0 taško ir atkovodamas po 4,0 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius