Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 15

Islandas Olafuras Rafnssonas – naujasis „FIBA Europe“ prezidentas

Vokietijoje vykstančioje „FIBA Europe“ generalinėje asamblėjoje šeštadienį naujuoju Europos krepšinio organizacijos prezidentu ketverių metų kadencijai išrinktas islandas Olafuras Rafnssonas.

Prezidentu tapusio Islandijos atstovo kandidatūrą palaikė 32 konferencijos delegatai iš 51. „FIBA Europe“ prezidento rinkimuose O. Rafnssonas nugalėjo Turgay'jų Demirelį iš Turkijos.

„Esu sujaudintas tokios didžiulės paramos, kurios net nesitikėjau. „FIBA Europe“ prezidento pareigos – didžiulė atsakomybė, o sunkus darbas prasidės iš karto“,– pažadėjo naujasis „FIBA Europe“ vadovas.

O. Rafnssonas savo laiku žaidė krepšinį, dirbo treneriu, 2006–2010 metais buvo „FIBA Europe“ valdybos nariu bei vadovauja Islandijos nacionaliniam olimpiniam komitetui.

Generalinė asamblėja 31 balsais iš 51 „FIBA Europe“ kandidatu į FIBA prezidento pareigas pasirinko Prancūzijos krepšinio federacijai vadovaujantį Yvaną Mainini. Jo konkurentu rinkimuose buvo „FIBA Europe“ prezidento kadenciją užbaigęs graikas George'as Vassilakopoulosas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius