Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 30

Įspūdingas rungtynes laimėjęs Nikolo Stausko klubas – vienas pajėgiausių NCAA

Bene geriausiomis rungtynėmis šių metų NCAA „Kovo beprotybėje“ tituluojama dvikova tarp „Michigan Wolverines“ ir „Kansas Jayhawks“ vienam jaunuoliui įsimins dar ilgai.
Nikas Stauskas
Nikas Stauskas / mlive.com

Likus mažiau nei 5 sekundėms iki antrosios rungtynių pusės pabaigos, „Michigan Wolverines“ lyderis Trey'us Burke'as pataikė tritaškį metimą iš 9 metrų atstumo ir taip išplėšė savo atstovaujamam universitetui pratęsimą.

Papildomo laiko metu „Michigan Wolverines“ įrodė savo pranašumą ir rezultatu 87:85 (34:40, 42:36, 11:9) įveikė „Kansas Jayhawks“ bei pateko tarp 8 stipriausių NCAA universitetų.

Iki balandžio 6-8 dienomis vyksiančio finalinio ketverto turnyro Mičigano universiteto krepšininkams liko tik vienas žingsnis – kovo 31 d. įveikti „Florida Gators“.

Svariai prie šios pergalės prisidėjo ir Kanados lietuvis Nikolas Stauskas. Pirmakursis per 39 minutes pelnė 11 taškų (3/3 dvit., 1/4 trit., 2/4 baud. met.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei po kartą suklydo ir prasižengė.

Rungtynių didvyriu tapęs T.Burke'as pelnė 23 taškus ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Vis dėlto jis nebuvo rezultatyviausias nugalėtojų žaidėjas, nes juo buvo Mithcas McGary. Aukštaūgis ne tik pelnė 25 taškus, bet ir atkovojo 14 kamuolių.

Rezultatyviausiai pralaimėjusiųjų gretose rungtyniavo Benas McLemore'as. Krepšininkas, kuriam prognozuojamas aukštas šaukimas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje, pelnė 20 taškų.

Be „Michigan Wolverines“ ir „Florida Gators“ dėl vietos finaliniame varžybų ketverte taip pat tęsia kovas „Lousville Cardinals“, „Duke Blue Devils“, „Syracuse Blue Orange“, „Marquette Golden Eagles“, „Wichita State Shockers“ ir „Ohio State Buckeyes“.

Pratęsimą išplėšusį T.Burke'o metimą galite peržiūrėti žemiau pateiktame vaizdo įraše:

VIDEO: Rungtynių santrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius